CGI

Team Product Owner till Nya POL

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 1 september 2017
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Lönesystemet Nya POL är marknadsledande inom området och riktar sig mot större privata företag. Systemet har en mycket komplex uppsättning funktioner som i sin tur bottnar i en stor flora av lagar och avtal vilka tecknats mellan arbetsmarknadens parter.
Inom CGI gör vi nu en satsning på Nya POL och inom ramen för den satsningen söker vi dig som vill ta rollen som TPO (Team Product Owner). I denna roll ingår i huvudsak två uppgifter, dels att ta fram krav dels att förmedla krav och prioriteringar till våra agila utvecklingsteam. Då en av våra stora satsningar just nu rör byggsektorn ser vi det som en fördel om du har kunskaper om lön inom denna sektor.Ingången till denna tjänst baserar sig på de krav som ställs på produkten. Det kan vara nya funktioner som ska utvecklas eller att hantera fel som uppkommit. Våra produktägare kommer att ta fram en grov plan över vilka krav som ska realiseras och sedan blir det du i din roll som ska göra en djupare analys av dessa krav och konkretisera dem i så hög grad att de kan föras vidare till ditt team. Tillsammans med teamet ska du sedan bearbeta kravet vidare så att det råder full förståelse om vad som ska utvecklas. Själva den tekniska lösningen och utvecklingen kommer teamet att hantera själv men du och teamet kommer att ha en löpande dialog runt kraven och hur de ska tolkas. Du kommer också att vara den som till sist godkänner att ett krav är realiserat efter en sprint. Uppstår det problem med att realisera olika krav inom en sprint är det du som prioriterar vad som ska bli gjort. Du är med andra ord den som bestämmer vad teamet ska producera och som godkänner att kraven är realiserade enligt den överenskomna kravbilden.

För att lyckas i rollen som TPO bör du vara väl förtrogen med hur en löneavdelning fungerar med avseende på de lagar, löne- och arbetsmarknadsavtal de har att hantera. Men här önskar vi även att du har god kunskap i POL eller eventuellt i något av de andra större lönesystemen. Har du dessutom kunskap om byggområdets komplexa avtalsuppsättning är det en mycket stor merit.

Via rollen som TPO kommer du att agera länken mellan kundernas önskemål och vår utveckling vilket ställer krav på såväl god lyhördhet som god förmåga att förmedla information och kunskap till berörda. Du ska med andra ord vara bekväm i att förmedla krav på ett rakt och stringent sätt så att målbilden blir så klar som möjligt för teamet men samtidigt blir du en av nyckelspelarna för att teamet utvecklas på ett positivt och kreativt sätt vilket även ställer krav på god social förmåga.
Vi söker med andra ord dig med lönebakgrund som har god erfarenhet av kravarbete och som på ett obesvärat och konstruktivt sätt kan driva frågor tillsammans med ditt team inom ramen för vår agila metodik.

Då vi arbetar med internationella team måste du behärska engelska i både tal och skrift.


Tycker du att detta låter intressant är du välkommen att kontakta Bo Bergström för ytterligare information: Bo.bergstrom@cgi.com tel 0733-983781

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Account Management
  • Payroll

Liknande jobb

Liknande jobb