IT-drift & support med digitalt projektledardriv

Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Annonserat
den 16 mars 2017
Stängs
den 27 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med IT-drift och användarsupport med stort eget ansvar i en trevlig miljö där IT och digitala verktyg spelar en viktig roll? Är du även intresserad av att driva verksamhetsrelaterade digitala projekt? IHM Business School är sedan 1968 en av Sveriges mest välkända affärsskolor och erbjuder affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång. IHM erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar; på sina affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och ute hos sina kunder. IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling.


Om tjänsten:

IHM Business School söker nu en Drift- & Supporttekniker med stort intresse för digitala verktyg och system med placering i Göteborg. Du kommer att ingå i IHMs centrala IT-funktion och kommer att arbeta självständigt med IT-support tillsammans med en kollega mot våra kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. I tjänsten ingår det även drift och administration av vissa system som finns både internt och externt. En stor del av vår IT-miljö är baserad på Salesforce och Microsoft.

Något som utmärker denna roll är att du får driva digitala projekt, som t.ex. verksamhetsanpassning av våra system och upphandlingar med leverantörer och diverse samarbetsparter. Eftersom du kommer att få koordinera och driva vissa projekt är det viktigt att du har projektledaregenskaper och att du har ett intresse och öppenhet att diskutera verksamhetens behov. Dessutom kommer du utifrån din nyckelroll även kunna påverka teknikval. Därför är det viktigt att du tycker om att ha en bred teknisk roll och har ett intresse hur man med digitala verktyg och system kan hjälpa verksamheten att bli mer effektiv.


Kompetenskrav:

I rollen är det viktigt att du självständigt kan hantera och ansvara för IHMs IT-infrastruktur. Därför söker vi dig med minst två års arbetslivserfarenhet med liknande uppgifter samt att du är flytande i svenska och engelska. Vi ser även att du har kunskap inom följande områden;

 • Användarsupport (klienter, programvaror) och inköp, installation och konfiguration av enheter
 • Telefoni
 • Windows 7/10
 • Office 365, Exchange, Skype för företag, Onedrive, Sharepoint
 • Administration av Microsoftmiljö; bl.a. Active Directory, GPO, DNS
 • Backup (vi använder Veeam backup & Ownbackup)
 • Klientskydd
 • Windows Server 2000-2012 R2
 • VMware vsphere 5
 • Administration av brandväggar m.m.
 • Servrar, SAN, Switchar, VLAN, UPS, Skrivare
 • Meriterande med Salesforce-erfarenhet

Som person ser vi att du har ett gediget IT-intresse och kan arbeta självständigt med stort eget ansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att dokumentera ditt arbete. Som person är du en lagspelare med god social förmåga som gillar att hjälpa andra. Det är viktigt att du vill jobba både med support och drift för att du ska trivas med jobbet. Du tycker det är roligt att driva och implementera projekt, samt har även ett verksamhetsintresse.


Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar IHM Business School med Experis, Tjänsten söker du via ansökningslänken. Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta Thandi Schüler 0725-065169 alt thandi.schuler@se.experis.com
Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast.


Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb