Nätverkstekniker - Utsikt Bredband

Rekryterare
Tekniska verken
Plats
Linköping
Annonserat
den 16 mars 2017
Stängs
den 28 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Utsikt Bredband äger, driver och utvecklar bredbandsnät i regionen och är en del av Tekniska verken och Mjölby Svartådalen Energi.

Vårt erbjudande Utsikt Bredband löser behov av snabba kommunikationslösningar via fiberbaserat bredband. Just nu vi inne i en mycket expansiv fas. Utbyggnaden av framtidssäkert bredbandsnät i Linköping, Mjölby och Katrineholm pågår för fullt.  Vi behöver därför förstärkning av en nätverkstekniker till avdelningen som ansvarar för nätdesign, drift och underhåll av bredbandsnätet samt driftsättning av nya anslutningar. Tjänsten kommer att vara placerad i Mjölby och kommer att ingå i ett teknikerteam. I tjänsten ingår nyinstallation och uppbyggnad av nya nätområden samt felsökning och övervakning. Tjänsten innebär mycket kontakter med våra kunder och samarbetspartners. Vi arbetar med ständig förbättring och vidareutveckling av våra metoder och tekniska lösningar, vilket skapar utvecklingsmöjligheter för dig. I tjänsten ingår beredskap.  Du kommer vara en del av del av ett stabilt och innovativt företag där du får en bra balans mellan jobb och fritid. Du har 63 h arbetstidsförkortning, flextid och inga resdagar. Vi satsar även på hälsa, du har bland annat möjlighet att nyttja friskvårdsbidrag.


Vem är du?

Du har utbildning som nätverkstekniker på högskolenivå eller motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du har samtidigt ett grundläggande intresse för datakommunikation och har lätt att ta till dig ny kunskap. Som person är du utåtriktad och tycker om att arbeta i grupp.  Du har också förmågan att samarbeta med kunden i en positiv dialog. Vi ser gärna att du har erfarenhet (minst 3-5 år) av liknande arbetsuppgifter. Körkort B är ett krav.


Sök tjänsten 

Tjänsten söks genom att skicka in CV och personligt brev genom att söka via denna länken. Tryck här och du länkas till Tekniska verkens hemsida. Läs också gärna mer om hur det är att jobba hos oss på tekniskaverken.se/hososs


Facklig information

Facklig information ges av Bo Karlsson, Vision, 013-20 91 12 eller Cecilia Malm, Akademikerföreningen, 013- 20 92 11.

Liknande jobb

Liknande jobb