NordicFeel rekryterar en Driftansvarig till Växjö!

Rekryterare
NordicFeel
Plats
Kronobergs län, Växjö
Annonserat
den 16 mars 2017
Stängs
den 27 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

NordicFeel är en av nordens ledande e-handlare inom skönhetssegmentet. Vi har funnits på marknaden sedan 2007 och vår målsättning är att erbjuda nordiska skönhetskunder ett attraktivt och brett utbud av skönhetsprodukter inom doft, hudvård, hårvård och makeup. Vårt företag har sex år på raken blivit utsedd till årets e-handlare inom Skönhet och för oss är det viktigt att alltid sätta kunden i centrum och leverera utmärkt service. Vi finns idag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och omsätter 220 miljoner (2016). NordicFeel ingår i Nordic e-commerce Group med totalt 55 anställda.


Vi har höga ambitioner och mål för framtiden och behöver nu förstärkning till Technology Department med en Driftansvarig som vill vara med oss på vår fortsatta framgångsresa. Tjänsten passar dig som trivs med ett stort ansvar, kan hantera flera uppgifter parallellt, är bra på att fatta faktabaserade beslut och har förmågan att kommunicera i flera led.


Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av drift och vill ta ett helhetsansvar för drift av interna system samt vårt affärssystem. Vi tror också att du har erfarenhet av automatiseringsverktyg och processer för att säkerställa kvalitet. Du kommer ha en viktig roll för att driva verksamheten framåt i att identifiera och vara med att ta fram nya affärsutvecklande lösningar i alla delar av organisationen.

Som person har du en stark drivkraft, ett strukturerat arbetssätt, är orädd för att ta egna beslut och känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare trivs du med att arbeta självständigt, men känner samtidigt att du ingår i en arbetsgrupp med en trygg och öppen teamkänsla som du kan bolla idéer med. Du kommer ha mycket kontakter och samarbeten internt, vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga.

Vi ser att du har erfarenhet av följande:

  • Relevant utbildning
  • Några års erfarenhet inom drift och/eller operations
  • Erfarenhet och kunskap om monitorering, backup och driftsäkerhet
  • Kunskaper om system för intern drift och administration, så som t.ex. Active Directory, Exchange, Office365, VMware, VPN m.m.
  • Erfarenhet kring automatiserade deployment-flöden, t.ex. i Octopus Deploy
  • Talar och skriver obehindrat på engelska

Kunskap eller erfarenhet av Visma Business eller andra affärssystem är meriterande. Även programmeringskunskaper är meriterande.


Vad kan vi på NordicFeel erbjuda Dig?

Vi erbjuder en stimulerande entreprenörslik miljö där din roll kommer vara en nyckelfaktor för vår framgång. Vi jobbar strukturerat efter en långsiktig planering samtidigt som det är korta beslutsvägar med stora möjligheter att påverka verksamheten. Vi är ett ungt och engagerat team med bra sammanhållning där friskvård och nöjd medarbetare är centrala ledord.


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 0470-74 55 95 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb