Kreativ seniorutvecklare till Hjärtat i Åre!

Rekryterare
Hjärtat
Plats
Åre
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 18 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Företaget

Hjärtat är en kreativ produktionsbyrå i Åre. På Hjärtat strävar vi efter att alltid leverera riktigt snygga och funktionella lösningar till våra kunder och samtidigt vara lika duktiga på att komma ut och åka skidor eller cykla på fjället. Efter fem år som företag har vi skapat en skön arbetsplats och etablerat oss som företag.

Nu söker vi en programmerare till vårt team på Hjärtat i Åre - en kreativ utvecklare som helst älskar att åka skidor eller bräda.

Hjärtat är en prisvinnande kreativ produktionsbyrå med fokus på outdoor- och besöksbranschen. Vi specialiserar oss på att bygga varumärken, kampanjer, kommunikationslösningar, design och webbshoppar som står ut från mängden.

Med ett trivsamt kontor i anrika Sporthotellet mitt i Åre har byrån en nära anknytning till outdoor- och skidvärlden. Vi jobbar med roliga och inspirerande kunder som Elevenate, World Cup Åre, Arc’teryx, Alpina VM Åre 2019 och Scandinavian Outdoor Group m.fl.


Arbetsuppgifter och tjänsten

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Webbutveckling och integration med andra system, exempelvis bokningsplattformar och kassasystem.
  • Kundkontakt och account management tillsammans med våra projektledare.
  • Planering och arkitektur för nya och befintliga system tillsammans med våra formgivare.
  • Full-stack-utveckling för enklare webbar (Wordpress) och projekt.

Vi är en liten byrå där alla hjälps åt i de flesta projekt vi arbetar med och tar ansvar för att lämna en hög och jämn kvalitet.


Erfarenhet, utbildning och person

För att passa i denna roll söker vi dig med följande erfarenhet och kunskaper:

  • Minst fem års erfarenhet av utveckling
  • En relevant utbildning
  • Bred kunskap inom programmering, främst för webb.
  • Helst kunnig på flera plattformar som Umbraco, WordPress och .NET.
  • Noggrann med stavning och en bra känsla för färg och form.
  • Behärskar hela vägen från back-end till front-end

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett gediget intresse för utveckling och du breddar ständigt dina kunskaper inom området. Vidare söker vi efter dig som slutför de projekt du åtar dig och som är en kommunikativ lagspelare med ett stort fokus på kvalitét. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet.

Låter det intressant? Kontakta oss!


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hjärtat med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka skicka din ansökan tillsammans med portfolio till jobb@hjartat.net.
Vid frågor vänligen kontakta Christian Smith på 08-120 50 410. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Liknande jobb

Liknande jobb