Systemutvecklare rekryteras till Svensk Bilgaranti i Göteborg

Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 14 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på Svensk Bilgaranti söker nu en systemutvecklare så vi kan utveckla vår ledande position på den spännande och växande marknad vi idag verkar inom. AB Svensk Bilgaranti är det ledande företaget i Norden på affärskoncept inom bilgarantier. Vi utvecklar kontinuerligt nya garantitjänster till fordonsmarknaden. AB Svensk Bilgaranti samarbetar med välrenommerade bilhandlare i hela Norden. Det alla våra partners har gemensamt är att de erbjuder nya fordon samt begagnade bilar som är ordentligt kvalitetstestade så att de kan leverera garantier till de bilar de saluför. Vårt affärskoncept bygger på att vi tillhandahåller fordonsbranschen lönsamma garantisystem utvecklat för den skandinaviska marknaden och tillsammans med våra återförsäljare är vi marknadsledande på garantiorienterade mervärdestjänster. Ledorden för AB Svensk Bilgaranti är Kvalitet, Service och Kompetens. Kombinerat med en god Support, bidrar vårt affärskoncept till bättre och lönsammare affärer för både köpare och säljare. Vår strävan är att alltid ge den bästa service när ni behöver den. Vi har sedan starten år 1999 haft en mycket god tillväxt. Se mer på vår hemsida www.svenskbilgaranti.com


Arbetsbeskrivning

Söker du en utmaning där du får arbeta med systemutveckling från ”ax till limpa”? Då har du kommit helt rätt!
I ett nära samarbete med ledningsgruppen kommer du dra upp riktlinjerna för att utveckla vår IT-funktion. Som systemutvecklare hos oss kommer du att jobba med hela kedjan från kravhantering till design, programmering och test. 

I ditt dagliga arbete kommer du också att ha kontakt med våra kunder för att få den input som behövs för att kunna utveckla våra system så optimalt som möjligt.


Vem är du?

Du har relevant utbildning t.ex KY/YH utbildning inom IT, och du måste ha flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Vi vill att du har god kunskap inom .Net, av ASP. Net och av C#, du har också god kunskap om SQL Server. Erfarenhet av t.ex Vb, Javascript och webservices är meriterande. 

Som person är du självgående och van att ta egna initiativ och eget ansvar. Du är social och gillar att utvecklas och lära dig nya saker, samt hugga i där det behövs.


Vårt erbjudande!

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många intressanta projekt i ett företag med en familjär atmosfär, där du har stora möjligheter till utveckling och utbildning. Vi är prestigelösa, har kul tillsammans och hjälper varandra att skapa resultat som vi är mycket stolta över.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Svensk Bilgarantis huvudkontor i Mölndal.

Låter detta spännande? Sök redan idag.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Svensk Bilgaranti med Experis IT, Tjänsten söker du via ansökningslänken. Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta Thandi Schüler 0725-065169  alt thandi.schuler@se.experis.com
Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb