Sogeti Sverige AB

Sogeti söker Customer Insights Manager som gillar lite snack och mycket action

Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 9 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en driven och erfaren person som ska jobba i gränslandet mellan marknadsföring och sälj med starkt fokus på våra satsningsområden, prioriterade kunder i kombination med marketing automation och riktade kampanjer. Sveriges kanske roligaste jobb för den som gillar fart och fläkt och att befinna sig mitt i smeten.

Vi letar efter dig som vill bygga en bro mellan försäljning och att marknadsföring och älskar att få leverera från idé till aktivitet. Du gillar att arbeta brett inom området och på så sätt ha eller få många strängar på din lyra, men alltid med fokus på den röda tråden. Vi vill dessutom att du brinner extra mycket för marketing automation och account based marketing, då detta blir en mycket viktig del av ditt uppdrag. Här söker vi dig som redan jobbat konkret med detta tidigare och kan ta med dig lärdomar in i vår verksamhet. Du arbetar i nära samarbete med vår nordiska marknads- och kommunikationschef, vår säljchef i Sverige, våra Account Executives och våra affärsområdesansvariga runt om i Sverige. Sverige är ditt huvudfokus, men du stöttar vid behov även våra systerbolag i Norge, Finland och Danmark.


Sogeti är en snabbväxande och framgångsrik organisation. Vi erbjuder en tjänst med frihet under ansvar i en organisation som flera gånger belönats med pris för att vara Sveriges bästa arbetsgivare. Hos oss är det högt i tak, våra värdeord entreprenörskap och enkelhet genomsyrar allt vi gör och organisationen är trots vår storlek platt, vilket gör oss snabbrörliga. Enkelt uttryckt - hos oss är det lite snack och mycket action. Det är det som vi som jobbar här älskar allra mest.


Kortfattat söker vi dig som:

 

  • Vill jobba på ett stort företag med det lilla företagets entreprenörsanda
  • Har flerårig erfarenhet av att arbeta med kundfokuserad marknadsföring och försäljning
  • Har stor erfarenhet att arbeta med marketing automation
  • Gillar att jobba med kombinationen strategi - genomförande
  • Är en riktigt duktig skribent
  • Är driven, gillar att ta ansvar , nätverka och tycker om att arbeta självständigt
  • Är strukturerad, kreativ, snabb och leveransfokuserad
  • Är som vatten, dvs alltid hittar vägar att ta dig framåt
  • Gillar fart och fläkt och har en stark social förmåga

Du får gärna ha jobbat inom IT-branschen tidigare och vara van att arbeta med kampanjer och events. Erfarenhet av Salesforce och Pardot väger tungt. Du behöver kunna uttrycka dig mycket väl både på svenska och engelska. Är du duktig på flera nordiska språk är det ett plus.


Ansök idag!

Låter det här som ditt nästa drömjobb? Då kan det vara dig vi söker. Ansök senast den 9 april.

För frågor om tjänsten kontakta Therese Sinter, marknads- och kommunikationsdirektör i Norden samt kommunikationsdirektör för Sogeti-gruppen globalt, tel. 070-361 46 21.

Liknande jobb

Liknande jobb