CGI

Project Manager HRM Public, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 mars 2017
Stängs
den 25 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

HRM Public levererar tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och Lön till kunder i offentliga sektorn. Vi ser en stark tillväxt med många nya kunder och söker nu fler projektledare.I rollen som Projektledare kommer du ansvara för införandeprojekt av HR- och Lönesystemet Heroma. Din roll är att leda och samordna projektaktiviteter både internt och i relation till kund. Du ansvarar för att driva projektet i enlighet med CGI:s projektmodell och för att leverera projekten inom tid och budget. Det innebär även löpande rapportering och dokumentation av status, progress, finansiellt utfall och prognos. Du rapporterar i projekten både till en intern och till en extern styrgrupp.Du har dokumenterad erfarenhet av att leda systemimplementationsprojekt, helst av löne- eller HR-system. Förmåga att skapa en stark gemenskap i dina projekt; med dina kollegor likväl som med kundens team och intressenter är viktigt. Du är duktig på att sätta dig in projektens aktiviteter på en tillräckligt detaljerad nivå så att du kan förstå beroenden och att lösa eventuella problem. Du är van att arbeta strukturerat och drivs av att säkerställa leverans mot uppsatta mål.

Utöver detta vill vi att sökanden har:
• Vana av projektledning i komplexa projekt
• Mycket god kommunikativ förmåga och ledaregenskaper
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• En hög grad av affärsmannaskap
• God teknisk och verksamhetsmässig kring löne- och HR-system

För mer information, kontakta gärna:
Åsa Eschricht Jonsson, 070-732 4871På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Communication (Oral/Written)
  • Leadership
  • Payroll
  • Project Management
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb