CGI

Senior IT Security Consultant, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 24 mars 2017
Stängs
den 14 september 2017
Kategori
Säkerhet
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Säkerhet är ett av CGI:s utvalda fokusområden, som Sveriges största säkerhetsleverantör går det bra för oss och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi behöver växa och söker nu seniora IT-/informationssäkerhetsspecialister med mångårig erfarenhet. Våra uppdrag spänner över hela säkerhetsområdet och vi arbetar med såväl strategi, analys och design som med införande och förvaltning. Det är viktigt för oss att skapa nära relationer med våra kunder där vi har ett stort fokus på säkerhet som möjliggörare för säkra och trygga affärer. Vi söker dig som har förmåga att lyfta säkerhetsfrågorna till ett högre perspektiv, du som kan ta en säkerhetsdialog på en högre ledningsnivå och göra det komplexa enkelt att förstå. Du har i din karriär jobbat med riskanalyser, utredningar, förstudier och har en hög teknisk förståelse. Du ska ha ett välutvecklat affärssinne och förmåga att generera pipeline inom säkerhetsområdet.

Din profil stämmer in på följande:
• Du är drivande och har affärssinne - du har entreprenörsanda och förmåga att hitta innovativa lösningar i kundens miljö.
• Du tar eget ansvar för ditt kunskapsområde och din egen personliga utveckling.
• Du är kundinriktad och kommunikativ - du har förmåga att sätta dig in i kundens situation. Du är konkret och rak och du känner dig bekväm med att kommunicera på såväl svenska som engelska.
• Du är en framåt och positiv person. För dig är det självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor men även att söka råd när det behövs.
Vidare är det meriterande om du innehar en CISSP, CISM- eller CISA-certifiering.

Om du väljer att jobba hos oss, en vinnare inom IT-branschen, erbjuder vi dig utmanande, kvalificerade och roliga arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra ett team med trevliga arbetskamrater där du har goda möjligheter till en stor personlig utveckling. Du kommer att vara stationerad i Göteborg och ingå i ett rikstäckande nätverk av konsulter med samma inriktning och kompetens. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, till största delen i Sverige.

Passar denna beskrivning in på dig? Kom, hjälp oss att växa!

För mer information, kontakta gärna:
Daniel Jönsson
T: 031 751 45 43
M: d.jonsson@cgi.comPå CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Business Acumen
  • Business Development / Sales
  • CISSP
  • Security

Liknande jobb

Liknande jobb