Applikationskonsult Microsoft Dynamics NAV

Rekryterare
Experis
Plats
Skåne län, Malmö
Annonserat
den 24 mars 2017
Stängs
den 3 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

 

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1 miljarder SEK och har cirka 300 medarbetare i Sverige. 

Egmont är en av Nordens ledande mediekoncerner med aktiviteter i 30 länder och 6 600 medarbetare. Vi står för starkt medieinnehåll och digital innovation. Vi driver bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, bokförlag och Egmont Publishing. Vi publicerar över 700 tidskrifter, sänder 154 timmar TV per dag, publicerar 2 200 nya böcker per år, ger ut en film per vecka, säljer PlayStation - och mer. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder SEK och som delar ut mer än 100 miljoner SEK varje år för att bidra till att barn och ungdomar får ett bättre liv. We bring stories to life.

Vill du vara delaktig i Egmont Publishings utveckling och arbete med globala Dynamics NAV-lösningar? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Vi söker en erfaren applikationskonsult inom Dynamics NAV. Du blir en del av vårt ERP-team och kommer att arbeta såväl mot våra externa leverantörer som våra interna Egmont bolag och dess NAV-användare. Du kommer få en central roll i vår utveckling och förvaltning av vår globala Nav-lösning för våra bolag, Sverige, Danmark, Norge, Finland, England och Tyskland. Du har en stor möjlighet att påverka tjänsten och dess innehåll.

Din bakgrund

  • Flerårig erfarenhet som verksamhets/applikationskonsult inom Dynamics NAV, samt arbete  med både NAV 2009 (classic) och NAV 2015/2016.
  • Erfarenhet från presentation och utbildning av lösningar.
  • Kunskap inom utveckling och arkitektur.
  • Akademisk examen eller motsvarande.
  • Erfarenhet från att jobba både i projekt och förvaltning inklusive change management och implementering.
  • Erfarenhet av beställarrollen.
  • Certifieringar avseende Microsoft Dynamics NAV är meriterande.

Vem är du

Du har god förmåga att översätta verksamhetsbehov till lösningar, vidare är du analytisk, arbetar strukturerat, målinriktat och självständigt. Du har god affärsförståelse, är en engagerad ”teamplayer” med god social kompetens. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska, tal och skrift och gärna god förståelse för de skandinaviska språken.

Dina arbetsuppgifter

Som applikationskonsult har du ansvar över NAV 2009 och NAV 2016.  Du kommer att koordinera, äga support och förvaltning på NAV samt understödja affärsverksamheten och projekten med dina NAV kunskaper. I rollen ingår även dokumentation av lösningar och uppsättning av dokumentationsstruktur.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Malmö eller Köpenhamn, beroende på din hemvist, men arbete bedrivs från båda kontoren. Jobbet medför också en del resor. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning.

I denna rekrytering arbetar vi med Experis IT och rekryteringskonsulten Igor Micanovic som nås på +46 40-665 61 44. Vill du ha ytterligare information avseende tjänsten som verksamhetskonsult Dynamics NAV, vänligen kontakta Head of ERP Business Technology, Michael Delvert på +46 708-639 473.

Urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb