SHAREPOINT ARKITEKT

Plats
Göteborg
Annonserat
den 28 mars 2017
Stängs
den 27 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Altran är Sveriges ledande leverantör av intranät och samarbetsplattformar baserade på SharePoint och Office 365-plattformen. Vi är Managed Partner hos Microsoft, guldpartner inom Collaboration and Content och har belönats som Microsoft Collaboration Partner of the Year.

Dessutom har våra lösningar belönats med utmärkelsen Sveriges Bästa Intranät samt vunnit priser på Nordens Bästa Intranät och Nordens Bästa Digitala arbetsplats.


Om arbetet

Som SharePoint arkitekt på Altran arbetar du främst i egna projekt och åtaganden mot våra kunder.

Vi söker dig som genom ditt verksamhets- och kundfokus kan hitta lösningar baserat på kundernas nuvarande och framtida organisationer. Du skall ha ett naturligt driv och energi samt besitta goda ledaregenskaper då du kommer vara en central del i utvecklande av våra framtida intranätlösningar. Att kunna vägleda våra kunder både i stora som mindre forum på ett sakligt, tydligt och inspirerande sätt ser vi som nödvändiga egenskaper.

Vår kultur och attityd innebär trygghet i det vi kan och en stark vilja att alltid göra det som är bäst för kunden. Vi tror att allting, för att bli riktigt riktigt bra, måste göras med engagemang och känsla.


Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • Akademisk utbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet
  • Flerårig erfarenhet kring implementation av intranät i olika branscher och segment
  • +3 års erfarenhet av utveckling av lösningar för SharePoint
  • +3 års erfarenhet av utveckling inom .Net
  • Erfarenhet av att kombinera SharePoint och Yammer
  • Erfarenhet av att anpassa SharePoint i mobila lösningar eller i kombination med Windows appar
  • Erfarenhet av Office 365/SharePoint Online samt Microsoft Azure

För oss är det självklart att du är prestigelös och motiveras av att arbeta i team. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska i både tal och skrift då arbetet sker i en internationell miljö. Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för att vidareutvecklas och som har förmåga att omsätta krav till hållbara lösningar. Du är erfaren inom SharePoint och Office365 och besitter kunskap inom de flesta områden och tekniker såsom exempelvis Productivity, Collaboration, Search, API/REST, CSOM, SSOM, App-modellen samt Sandbox/Farm Solutions.

Det är meriterande om du har presale- och utbildningserfarenhet sedan tidigare. SharePoint 2013 certifikat ser vi som ett plus.

Vid frågor och funderingar kontakta Team Manager, Mattias Bagge, telefon: 0703-22 00 76.

Liknande jobb

Liknande jobb