CGI

M3 Output Management Architect, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 29 mars 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker M3 Output Management Architect till ett växande team (Malmö eller Stockholm)
CGI söker kompetenta konsulter till sin M3 Business Solution verksamheten i Sverige. CGI:s nya och befintliga M3 kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s M3 enhet behöver fortsätta att utöka sin verksamhet så att vi kan möta pågående kund och marknadskrav.

CGI är en av de ledande M3 aktörerna som genom att kombinera verksamhets- och IT-kunnande skapar värde hos kunderna. På CGI blir du en viktig del i ett team som har fokus på excellenta kundlösningar.

CGI har idag ett antal både nya som etablerade M3 kunder som har ett ökat behov av att utveckla och förbättra sitt ERP stöd. Det kan vara större som mindre projekt där du ingår som en viktig del i att förstå kundensens behov och att realisera detta inom ramen för Infor M3. Produkten M3 har under de senaste åren utvecklats som produkt med tillhörande nya funktioner. Detta gäller också output management området som idag erbjuder kunderna nya möjligheter. Inom CGI:s M3 enhet engageras du i bla utredningar, förstudier, arkitektur, design, konfiguration och förvaltning. Du blir en viktig del att stödja våra kunder igenom hela livscykeln. CGI har sedan många år en etablerad relation med Infor (systemleverantör av M3) och är också Service Partner till Infor. Vi söker en erfaren och driven arkitekt inom området M3 Output management där följande produkter ingår:
• StreamServe
• M3 Streamin & Streamout
• MRM
• AOS
• A3

Du är specialisten och arkitekten som även kan designa och konfigurera M3 Output flöden och processer. Du tillför kunden och kollegor dina erfarenheter och kan delge kunden en optimal lösning. Kunna delge rådgivning, vägledning och stödprodukter på ett professionellt sätt.

• Förstudiearbete
• Arkitektur
• Rådgivning
• Lösningsförslag & specifikation
• Design & konfiguration

Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk. För att vara framgångsrik är det viktigt att du är kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du tar ansvar för att vara uppdaterad och påläst inom detta kompetensområde.

Du värdesätter teamarbete och har en förtrolig framtoning som skapar förtroende hos kund och kollegor. Du sätter kundnyttan i första hand och har ett väldigt serviceorienterat sätt. Du kan kommunicera på både svenska och engelska. Vidare är du nyfiken, initiativ- och ansvarstagande. Du är en person som har nära till skratt och humor. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Resor ingår i ditt arbete.

För mer information, kontakta gärna:
Jan Berggren
Director M3-Business Solution
mobilnr 0709-766333, mail jan.berggren@cgi.comPå CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Business Architecture
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb