Huddinge kommun rekryterar systemutvecklare

Rekryterare
Huddinge Kommun
Plats
Stockholms län, Huddinge
Annonserat
den 28 mars 2017
Stängs
den 1 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare, oavsett om du är lärare, ingenjör eller systemutvecklare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

 

Arbetsbeskrivning

Budget- och controllersektionen är en del av ekonomiavdelningen vid kommunstyrelsens förvaltning. Enheten består av tre funktionsområden: Budget, controlling och beslutsstöd. Beslutsstödsfunktionen består idag av tre personer varav en teamledare.

Som systemutvecklare ansvarar du för att utveckla och förvalta kommunens beslutstödssystem, bestående av datalager samt system inom rapportering, budget och prognos och verksamhetsplanering. Du kommer dessutom att medverka i olika projekt och utredningar som teamet involveras i. Din förmåga att förstå verksamhetsbehovet, översätta detta till en lösning som beställaren blir nöjd med och som ger verksamheten största möjliga nytta, är avgörande för din framgång i rollen.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren eller nyexaminerad systemutvecklare och vill jobba med design och utveckling av beslutstödslösningar (BI) och datalager. Vi jobbar för närvarande med en BI-lösning baserad på DI-Diver Solution och Microsoft SQL-Server/SSIS. Vi ser det som meriterande att du har jobbat med dessa eller någon annan BI-lösning. Relevant högskoleutbildning eller motsvarande förvärvad kunskap ser vi också som meriterande.

Du arbetar självständigt med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du löser problem och arbetar utvecklingsinriktat. För att passa i rollen är det också viktigt att du är driven, analytisk, utåtriktad och har lätt för att samarbeta med både kollegor och övriga verksamheter. Du har god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt. Du är serviceinriktad i dialogen med företrädare för verksamheten. Du är van att arbeta mot uppsatta tidsplaner och mål.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Huddinge kommun med Experis. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Ehrngren på telefon 072-723 01 42. Då vi intervjuar fortlöpande är det viktigt att du ansöker så snart som möjligt.

Liknande jobb

Liknande jobb