Integrationsutvecklare

Plats
Örebro
Annonserat
den 29 mars 2017
Stängs
den 30 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du utveckla framtidens lösningar för att möjliggöra sömlöst utbyte av information för både invånare, patienter och personal? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!


Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en duktig utvecklare som är nyfiken på området systemintegration, till vår avdelning för systemutveckling. Tjänsten omfattar både förvaltning och nyutveckling av integrationer i ensemble vilket är vår enterprise service bus vilken ger nödvändiga förutsättningar för att kunna utbyta information mellan så väl interna som externa IT-stöd och tjänster. Utöver kravanalys, design och programmering kommer du i din roll att tillsammans med resten av integrationsteamet att delta i planering och prioritering av inkommande utvecklingsärenden.

Som integrationsutvecklare kommer du arbeta med objektorienterad programmering i ett språk som du som tidigare arbetat med BASIC, Java och C# kommer känna igen dig i. 


Kvalifikationer:

Du har relevant akademisk utbildning och brinnande intresse för programmering.

  •  God förståelse för hela systemutvecklingsprocessen från design och konstruktion till test och implementation.
  • Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och testdriven utveckling.
  • Lätt för att översätta krav till faktisk lösning.
  • Kunskap om olika gränssnittekniker och protokoll så som FTP, SOAP, XML, REST och SQL 
  • Meriterande om du har arbetat med standarder så som HL7 och DICOM och hur de ska användas för elektronisk utbyte mellan IT-stöd samt arbete i andra integrationsplattformar så som Biztalk, Jboss, etc.

 

Du är en person som tar initiativ och trivs bra att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten och har förmågan att kunna sätta dig in i vad verksamheten vill ha. Du har lätt för att samarbeta och du jobbar med helhetssyn utifrån kundens behov och fokus.
Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift.


Anställningsform:

Heltid, tillsvidareanställning


Tillträde:

Enligt överenskommelse.


Upplysningar:

Petter Eriksson, Avdelningschef 019-6026061


Fackliga företrädare:

SACO, Markus Kihlgren, 0581-855 87,
Vision, Malin Eriksson-Söderlund 019-6022755


Verksamhetsbeskrivning:

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område IT är en av de största IT-arbetsplatserna i länet med ca 140 medarbetare som ansvarar för att samordna och leda den snabba IT-utvecklingen inom en mängd olika verksamhetsområden. Region Örebro läns verksamheter präglas av ständig utveckling som innebär att vi inom IT måste ha en bred och hög kompetens för att kunna möta dessa utmaningar på ett så professionellt och effektivt sätt som möjligt. Vår IT-organisation har som målsättning att vi ska vara det självklara valet för våra kunder beträffande IT- och e-hälsofrågor. Vi är övertygade att vi kommer spela en stor roll för att uppfylla Sveriges vision att bli bäst på e-hälsa 2025 både lokalt, regionalt och i nationella sammanhang.


Ärendenummer:

Rs:2017:45


Hemsida: https://www.regionorebrolan.se/sv/Arbete--utbildning/Lediga-jobb/

Sista ansökningsdag:
2017-04-30

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.


Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Liknande jobb

Liknande jobb