Scania IT

Support-tekniker inom CAD Development & BO Support, Scania IT

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 16 april 2017
Stängs
den 11 maj 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania genomgår för närvarande en spännande omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. IT är en avgörande del i denna transformation och Scania IT har påbörjat en stimulerande och utmanande förändringsresa för att bidra till utvecklingen av Scanias affär. En del av denna förändring innebär att vi anpassar CAD och PDM-sektionen för att bli den möjliggörare vi måste vara för att Scania ska nå sina långsiktiga mål.

Back Office Support är ett av 5 team i gruppen CAD Development & Bo Support som sköter utveckling och förvaltning av Scanias vPDM plattform (Catia, Enovia och Delmia) samt ansvarar för CAD områdets BO Support (Back Office), dvs. 2:a och 3:e nivåns användarstöd gällande incidenter. Gruppen CAD Development & Bo Support består av 5 team med totalt ca 18 medarbetare. Gruppen arbetar nära verksamheten där vi tillsammans är inne i en förändringsresa mot ett mer agilt arbetssätt.

Är du en duktig och framåt tekniker som lockas av en självständig roll och har ett brinnande intresse för IT och en hög känsla för service? Tycker du dessutom det låter spännande att arbeta i en global organisation med goda utvecklingsmöjligheter? Då är det kanske dig vi söker!


Dina arbetsuppgifter
Ditt primära arbete är inom back office. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor i teamet för att säkerställa en god och effektiv service och support till våra slutanvändare, men även mot våra utvecklingsteam, i form av incidenthantering, förebyggande arbete samt i vissa fall delaktighet i projekt . Ett gott samarbete med våra kollegor inom närliggande områden är viktig för vår gemensamma leverans.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom IT, eller motsvarande erfarenhet, kombinerat med ett stort teknik- och IT-intresse. För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av rollen som supporttekniker och eller har tidigare bakgrund och erfarenhet som konstruktör inom CAD/PDM en god analytisk förmåga samt att du gillar att lösa problem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande programvaror och system: CAD/PDM, (SQL kunskap är meriterande). Engelska är vårt koncernspråk som du, förutom svenska, behöver behärska i både tal och skrift.

Vi tror att du som söker tjänsten är nyfiken, har en hög problemlösningsförmåga , är resultatorienterad och har en god planeringsförmåga. Du ser ständiga förbättringar som en del av ditt dagliga arbete. Vidare har du en naturligt god förmåga till både samarbete och är kommunikativ samt har en stark servicekänsla. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.


Ytterligare information
Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Tommie Enbom (Gruppchef), 070-165 96 86 eller Ann-Louise Rova (Scania Rekryteringscenter), 08-553 715 16.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betygskopior.


Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/  för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20170682 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.
 

Liknande jobb

Liknande jobb