En driven Powershell-guru med fokus på automatisering och övervakning

Rekryterare
BillerudKorsnäs
Plats
Gävle, Frövi, Grums, Skärblacka, Karlsborg
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 30 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?


Vi söker nu en engagerad och driven IT Service Specialist till vår IT-organisation som vill vara med och arbeta för en mer hållbar framtid! Placering för denna tjänst är på någon av våra enheter i Sverige (Gävle, Frövi, Grums, Skärblacka, Karlsborg).

BillerudKorsnäs koncerngemensamma IT organisation ansvarar för att aktivt leverera och möjliggöra IT tjänster, system och processer för att vinna, serva, och behålla affärspartners och kunder. Vi är en IT-avdelning som består av ca 80 medarbetare varav nästan hälften arbetar med IT-operativa frågor. Vår infrastruktur finns över hela världen med ett antal datacenter på våra större arbetsplatser, bl.a. har vi etablerat ett centralt datacenter i Gävle där merparten av BillerudKorsnäs system hanteras.


Om tjänsten 

Datacenter & Networks uppgift är att säkerställa en stabil drift samtidig som du och dina kollegor driver ständiga förbättringar på området som går i linje med vår strategiska riktning. Som IT Service Specialist kommer du att ha en bred och spännande roll, där du få möjlighet att jobba med den senaste tekniken. Du kommer främst att arbeta med drift, förvaltning och med att driva vidareutvecklingen för att optimera BillerudKorsnäs monitoreringslösningar samt automatiserade IT-leveranser. I rollen som IT Service Specialis hos oss kommer du få möjligheten att ha en omväxlande roll där arbetet även inkluderar omvärldsbevakning, leda/ingå i projekt, design, och hantera avtal samt licenser.

Du kommer att rapportera till IT Manager Datacenter & Network och ingå i ett team med 14 duktiga kollegor som är placerade på 6 olika orter. Arbetet förutsätter en del resor.


Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT-området, gärna med fokus på drift och infrastruktur, och/eller motsvarande dokumenterad utbildning/kompetens. Vi ser även att du gärna har minst 5 års erfarenhet och kompetens av liknande arbete.

Vidare ser vi följande erfarenhet och kunskap som meriterande:

  • Powershell
  • att designa och integrera större monitoreringslösningar (i vårt fall Orion från Solarwinds)
  • automatisering av IT-drift
  • tjänstebaserad IT-leverans och tjänstekataloger (ITIL)

Körkortsbehörighet B samt goda kunskaper i svenska och engelska (både tal och skrift) är ett krav.


Personliga egenskaper

Arbetet som IT Service Specialist hos oss förutsätter att du besitter en god förmåga att självständigt driva aktiviteter samtidigt som du trivs att arbeta i team. I rollen kommer du att ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter, vilket gör det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera, knyta kontakter, sammarbeta med andra människor. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du är ansvarsfull, strukturerad, och duktig på att motivera och utveckla dina idéer. 

Hos oss kommer du att trivas och utvecklas om du delar vår värdegrund: tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.


Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Torkel Larsson, IT Manager Datacenter & Network på 070-795 11 22 eller torkel.larsson@billerudkorsnas.com

Vi hoppas att du finner tjänsten intressant och ser fram emot just din ansökan, dock senast den 30/4.

Liknande jobb

Liknande jobb