1:st line Supporttekniker till Skandikon!

Rekryterare
Skandikon
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 6 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration och stiftelseförvaltning. Skandikon är en oberoende tjänsteleverantör i huvudsak inom den svenska tjänstepensionsmarknaden. Skandikons arbetssätt och verksamhetssystem är helt anpassade för att hantera tillståndspliktig verksamhet. Många av Skandikons uppdragsgivare står under Finansinspektionens tillsyn. Det innebär i praktiken att även Skandikons verksamhet står under denna tillsyn – och hanteras i enlighet med den.

Skandikon är det gemensamma varumärket för Skandikon Administration AB, Skandikon Pensionsadministration AB och Svensk Pensionsadministration KB. De båda förstnämnda är dotterbolag till Livförsäkringsbolaget Skandia medan det sistnämnda ägs av Skandikon tillsammans med Försäkringsbranschens Pensionskassa. Skandikon omsätter ca 120 Mkr och har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Sundsvall, Malmö och Vilnius.


Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Skandikon söker vi nu en 1st line Supporttekniker. Tillsammans med erfarna, trevliga och framförallt kunniga kollegor bildar ni företagets driftenhet där all IT ligger in-house. Detta är rollen för dig som vill kombinera ditt intresse för IT med att leverera en service i världsklass. 

Du kommer att agera som en första kontakt och ta emot men även avhjälpa de felanmälningar och frågor som kommer in via mail, telefon samt via ärendehanteringssystem. De problem som kräver en djupare felsökning eskalerar du vidare internt till rätt funktion. Du arbetar både med den interna användarsupporten där du också säkerställer att IT-utrustningen i konferensrummen fungerar felfritt men också med support till externa användare av Skandikons egenutvecklade systemstöd för tjänstepension. 

I rollen ingår att arbeta med:

  • Support, felsökning samt att driva och lösa supportärenden
  • Administration av Office 365, användare och dess rättigheter, Active Directory samt andra Windowstjänster
  • Felsökning av server, nätverk, applikationer m.m.  
  • Hantering av virtuella maskiner

 

Du rapporterat till IT-Driftchef, tjänsten är placerad i trevliga, nyrenoverade lokaler med direkt närhet till Stockholms centralstation. För rätt person och beroende på erfarenhet och intresse kommer det på sikt att finnas goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att ta mer ansvar. 


Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har något eller några års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll.  Kanske arbetar du idag som konsult och känner dig nu redo för att fortsätta din karriär på ett företag som ser långsiktigt på din utveckling. 

Du har goda kunskaper inom Windowsplattformen, både kopplat till klient- och serversidan samt erfarenhet av Active Directory, Microsoft Exchange, Outlook och fjärrstyrning. Vi ser det som meriterande om du har en relevant utbildning samt också lämpliga certifieringar alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet. 

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, som har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och som trivs i en servicecentrerad roll. Vidare har du en förmåga att arbeta strukturerat i pressade situationer, en förmåga att prioritera samt är en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt svenskt medborgarskap är ett krav.

Låter det intressant? Kontakta oss!


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Skandikon med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Liknande jobb

Liknande jobb