Scania IT

Agile coach till Product Development IT

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 5 april 2017
Stängs
den 24 april 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Avdelningen Product Development (PD) IT ansvarar för den IT som stödjer produktutvecklingsprocessen på Scania. Just nu genomgår Scania IT en mycket spännande förändring mot ett allt mer verksamhets- och flödesorienterat arbetssätt där agila arbetsmetoder och fasta högpresterande utvecklingsteam är en central komponent.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta genom hela stacken inom PD IT – allt från att coacha ett SCRUM-team i agila metoder till att stötta ledningsgruppen i arbetet med att hitta en framtida kanske chefslös organisation. Du är intresserad av frågor som visualisering, tankesätt kring automatisering av bygge och test, självstyrande team/organisation, T-shaped people och arbetsglädje.

Vår vision är en organisation fylld av kompetens och arbetsglädje, som planerar sitt eget arbete och som produktionssätter det som byggs helt automatiserat så snart det är färdigt. 

Du kommer arbeta med utbildning av både vår egen organisation och av verksamheten, både genom att själv utföra den och genom att planera för utbildning hos leverantörer och partners.

Du kommer också arbeta med de mätningar som behövs för att stötta vår agila resa.

Din profil
Du är en servant leader och står bakom det agila manifestet. Du är modig, entusiasmerande och omtänksam. Vi gissar att du har jobbat som scrum master och/eller agil coach tidigare samt förutsätter att du har ett genuint intresse för IT och agil kultur.

Du är positiv, delar med dig av din energi och vill göra skillnad på riktigt.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.


Ytterligare information
Kontakta Henrik Billingsfors (Gruppchef), 08-553 856 54 eller Dick Lyhammar (Avdelningschef), 08-553 858 09.  

Ansökan
Din ansökan kan innehålla personligt brev och CV eller något annat som beskriver vem du är och som väcker vårt intresse. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Jobb Id 20171829 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.


 
 
 

Liknande jobb

Liknande jobb