CGI

Java-utvecklare till Raindance, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 1 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker ännu en Java-utvecklare till vårt affärssystem Raindance. Är det du? Välkommen till CGI!Som utvecklare kommer du att arbeta med utveckling och förvaltning av Raindance som är ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder i Sverige och Finland. Raindance är webbaserat/mobilt med fokus på de ekonomiadministrativa processerna. CGI:s vision är att Raindance ska vara ett av marknadens ledande system till stöd för de ekonomiadministrativa processerna. Användarna ska alltid uppleva att Raindance ger dem den största affärsnyttan i förhållande till andra system. Det uppnår vi genom produktutveckling av nya och befintliga delsystem i nära samarbete med våra kunder.

Du kommer ingå i ett scrum-team med ansvar för en del av Raindance. Tillsammans med utvecklare, kravställare och testare kommer du utveckla produkten. Som utvecklare samarbetar du med kravställare och testare för att utveckla produkten med hög funktionalitet och användarvänlighet.Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av att arbeta med utveckling i Java.

Du trivs med att jobba i teknikens framkant och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Som person är du drivande och målfokuserad. Du tar initiativ, löser problem och arbetar strukturerat. Du samarbetar bra med såväl utvecklarkollegor som med kravställare och testare och du är tydlig i din kommunikation.

Har du erfarenhet av unittester och/eller integrationstester är det ett extra plus.


För mer information, kontakta gärna:
Liselotte Wilske, liselotte.wilske@cgi.com, 0702-017995.

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Eclipse
  • Java
  • JPA
  • JSF
  • Maven

Liknande jobb

Liknande jobb