CGI

Affärskonsult O365, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 1 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sveriges största IT-tjänsteföretag, CGI, söker en skicklig relationsbyggande affärskonsult!

Brinner du för teknik och har ett talangfullt öga för Cloudlösningar och tjänstebaserad IT? Innehar du välsvarvad kompetens inom Office 365? Drivs du av att hjälpa olika organisationer att förbättra sin prestanda och effektivitet genom den digitala utvecklingen inom modern teknik?

Vi söker nu en skicklig affärskonsult inom Office 365 som vill stötta upp i vår säljprocess och agera som teknisk rådgivare i den yttersta dialogen mot våra kunder. Som affärskonsult inom Office 365 bör du ha ett skapt sinne för businessen och förmågan att ge konstruktiv kritik. Rollen är självständig där du styr över din arbetsdag utifrån de projekt du driver och ansvarar för. Du gillar att hålla i workshops som är relaterade till strategi och design samt innehar kunskap om konfiguration och implementation av Office 365. Vi ser gärna att du har god förmåga att samla in, strukturera och analysera information och även kunskap inom Powershell scripting.

Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga arbetar du med ödmjuka men vassa metoder för att driva förändringsarbete. Du har ett gediget intresse för människor samt en skicklig kommunikativ förmåga, lyhördhet och handlingskraft.
Rollen kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Certifieringar inom relevanta områden ser vi som meriterande.

Placeringsort: Stockholm/Malmö/Göteborg

I ansökan vill vi att du lämnar ett personligt brev och CV.

För mer information, kontakta gärna:
Konsultchef Tony Wester 070 355 29 62På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Microsoft Office365
  • Technical Architecture
  • Windows
  • English
  • Salesforce Architect
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb