CGI

Tekniskt specialist inom Office365, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 1 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sveriges största IT-tjänsteföretag, CGI, söker en orädd teknisk specialist inom Office365!

Vill du arbeta mot de största kunderna i utmanande projekt med senaste tekniken och sätta din senioritet inom Office 365 på prov? Brinner du för problemlösningar, migreringar och stora installationer? Sveriges största IT-tjänsteföretag CGI söker nu en vass teknisk specialist inom Office 365 som vill driva kunders digitala utveckling mot modern teknik baserat på Cloudlösningar och tjänstebaserad IT.

Arbetsuppgifterna cirkulerar huvudsakligen kring stora och utmanande implementationer, installationer samt migreringar av Office 365 för CGIs kunder. CGI har en tung kundkrets och lägger största fokus på att leverera kvalité i sina projekt. Du kommer ingå i ett team som jobbar med konsulting och tjänsteleverans mot kunder i hela Sverige.

Som konsult inom CGI bör du ha ett skapt sinne för businessen och förmågan att ge konstruktiv kritik. Rollen är självständig där du styr över din arbetsdag utifrån de projekt du driver och ansvarar för. Vi ser gärna att du har god förmåga att samla in, strukturera och analysera information och även ett gediget intresse inom området. Du bör ha goda kunskaper av migreringar av Office 365, både manuellt och med 3:e parts verktyg, samt kunskaper i Powershell scripting. Rollen innebär även design, konfiguration och implementation av Office 365 och erfarenhet av någon/några delar av Azure (även infrastruktur och applikation) är ett krav.

Rollen är självständig där du styr över din arbetsdag utifrån de projekt du driver och ansvarar för, därav kräver rollen en förmåga att prioritera och ett skarpt businesstänk där du alltid sätter kunden i fokus. Vi ser även att du är entusiastisk, engagerad och har talang för att samla in, strukturera och analysera information. Vi förutsätter du innehar god kommunikativ förmåga, lyhördhet och handlingskraft samt viljan att växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.
Rollen kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Certifieringar inom relevanta områden ser vi som meriterande.

Placeringsort: Stockholm/Malmö/Göteborg

I ansökan vill vi att du lämnar ett personligt brev och CV.

För mer information, kontakta gärna:
Konsultchef Tony Wester 070 355 29 62På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • ITIL
  • Microsoft Office365
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb