CGI

Seniora arkitekter, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det går bra nu. CGI i Malmö växer inom flera områden och det betyder behov av fler arkitekter. Vi lever efter vår vision: ”Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärs-processer i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas”

Delar du vår dröm: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över”? Brinner du för kundernas verksamhetsmål? Då är det dig vi letar efter!På CGI ser vi rollen som Enterprise arkitekt som nyckel för att nå framgång i all verksamhet.
Som Enterprise arkitekt kommer du att arbeta tillsammans med våra kunder i uppdrag som bidrar till deras digitala transformation. Du bidrar med din kunskap och kompetens inom business technology strategi, analyser av nuläge och mål, förändrings planering och definition av vägen till målet. Vårt mål på CGI är att säkerställa framgång och minska osäkerhet trots stora förändringar i våra kunders verksamhet.

Internet of Things
Vi söker dig som tycker Internet of Things är det mest intressanta som finns. Du skall arbeta tillsammans med våra kunder för att ta fram bäst lämpliga lösning för just deras IoT lösning samt vara med i implementationen. Har du en djup förståelse för det som just nu är högst upp på Gartners hype cycle, nämligen IoT och förståelse för dess relaterade teknologier såsom big data, smarta sensorer, integration, cloud computing, machine learning och/eller data lakes/data warehouses så är detta ett jobb för dig. IoT är ett område som driver innovation där endast fantasin sätter gränserna. Stegräknare, sömnrytmsmätare, smarta hem och andra begrepp är egentligen bara början av den tekniska revolutionen som kallas för IoT.

Integration
Vi söker dig som brinner för integration. Du som går igång på att effektivisera och jobba strategiskt med integrationsdesign och -arkitektur. Du kan och vill göra detta inom flera olika tekniska integrationsmiljöer.

Säkerhet
Vi söker dig som har förmåga att lyfta säkerhetsfrågorna till ett högre perspektiv. Du har i din karriär jobbat med utredningar och förstudier kring tekniska frågor, analyser och säkerhetsgranskningar av såväl avtal som lösningar och applikationer, it-revisioner m.m. Du vill använda och utveckla din kunskap genom att hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningar i deras affärsutmaningar.

Finns du? Kom till oss! Vi kan erbjuda en väldigt stimulerande arbetsmiljö där du får realisera dina drömmar, bli den du vill vara och samtidigt ha riktigt roligt. Vi har några krav; du är duktig på det du gör, har en stark vilja att driva igenom dina idéer och är inte rädd för att lyckas i utmaningarna framför dig.

För mer information, kontakta
ANNA-KARIN PÖRSCKE 040-693 3525 På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • English
  • Internet of Things
  • PresentationSkills/PublicSpeak
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb