IT-Drifttekniker till Skandikon

Rekryterare
Skandikon
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 6 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

 

Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration och stiftelseförvaltning. Skandikon är en oberoende tjänsteleverantör i huvudsak inom den svenska tjänstepensionsmarknaden. Skandikons arbetssätt och verksamhetssystem är helt anpassade för att hantera tillståndspliktig verksamhet. Många av Skandikons uppdragsgivare står under Finansinspektionens tillsyn. Det innebär i praktiken att även Skandikons verksamhet står under denna tillsyn – och hanteras i enlighet med den.

Skandikon är det gemensamma varumärket för Skandikon Administration AB, Skandikon Pensionsadministration AB och Svensk Pensionsadministration KB. De båda förstnämnda är dotterbolag till Livförsäkringsbolaget Skandia medan det sistnämnda ägs av Skandikon tillsammans med Försäkringsbranschens Pensionskassa. Skandikon omsätter ca 120 Mkr och har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Sundsvall, Malmö och Vilnius.


Arbetsuppgifter och tjänsten

I samarbete med Skandikon rekryterar vi nu en IT-Drifttekniker vars främsta uppgift kommer vara att säkerställa och upprätthålla en driftsäker och kvalitativ miljö. Tillsammans med erfarna, trevliga och framförallt kunniga kollegor bildar ni företagets driftenhet där all IT ligger in-house. Då Skandikon nyligen valt att plocka hem driften är detta en stor möjlighet för dig som vill vara med och bygga upp något nytt men också ett tillfälle för dig att dela med dig av din kompetens. 

I rollen ingår att arbeta med:

  • Underhåll av servrar, infrastruktur, nätverk, system och applikationer
  • Administration av Active Directory och andra Windowstjänster
  • Proaktivt lösa infrastruktur- och nätverksproblem med hjälp av monitorering
  • Uppgradera och uppdatera server och nätverksinfrastruktur
  • Felsöka servrar, nätverk, applikationer m.m.
  • Hantera virtuella maskiner

Du rapporterat till IT-Driftchef, tjänsten är placerad i trevliga, nyrenoverade lokaler med direkt närhet till Stockholms centralstation.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har 3-5 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll såsom Drifttekniker, Microsofttekniker eller Systemadministratör. Du har goda kunskaper inom drift, övervakning och felsökning av server, nätverk och applikationer samt känner dig trygg i att arbeta med Microsoft Windows Server 2008-2016 samt MS SQL. Det är av stor fördel om du tidigare har arbetet i en virtualiserad miljö och också har komptens inom VM-ware, nätverk och System Center. 

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Meriterande är om du också har en eller flera certifieringar. 

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, som har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och också delar med dig av din kunskap. Vidare har du en förmåga att arbeta strukturerat i pressade situationer, en förmåga att prioritera samt är en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt svenskt medborgarskap är ett krav.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Skandikon med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

 

Liknande jobb

Liknande jobb