SYSTEMUTVECKLARE .NET TILL PUBLIC SAFETY

Rekryterare
SAAB
Plats
Västra Götalands län, Hallands län, Göteborg, Borås, Mölndal
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 5 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

• Vill du hjälpa polisen bli mer effektiv, snabbare rädda liv och avbryta brott?

• Vill du se till att ambulanser kommer fram på bästa möjliga sätt?

• Vill du att tunnelbanan och bussarna får köra med minsta möjliga störning?

Låter detta något för dig och vill Du vara med på vår utvecklingsresa och göra välden till en säkrare plats?

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

 

Public Safety är en enhet inom Saab som utvecklar verksamhetskritiska ledningssystem inom området samhällssäkerhet på en global marknad. Våra system används av polis, ambulans, räddningstjänst, på flygplatser och inom transportsegmentet. Vi arbetar nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus.

Vi arbetar i team med scrum och agila metoder och lägger stor vikt vid kunskap och kunskapsutbyte samt att våra team har bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och utvecklas som människor. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet.

Din framtida utmaning

Du kommer arbeta i ett av våra scrumteam och kommer ha möjlighet att arbeta och utvecklas inom exempelvis .NET, C#, WCF och SQL Server. Våra främsta plattformar är Windows, Web och Android. Vi arbetar med moderna utvecklingsmiljöer för att skapa lösningar med hög kvalité och har stöd i byggservrar, continuous integration tänk, automatiska tester etc. Våra team arbetar tätt tillsammans och ni kommer tillsammans planera, prioritera, utvärdera och utveckla ert arbete och samarbete för att nå bästa resultat. Vårt arbete kännetecknas till stor del av frihet under ansvar och prestigelöshet. Vi är beroende av dig och dina idéer för att föra våra produkter och vårt företag framåt. Våra kunder finns på en internationell scen så goda möjligheter till arbete utomlands finns för de som är intresserade av detta.

Den du är idag

Vi tror att du har en

  • Högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling
  • 3 års erfarenhet som systemutvecklare / .NET utvecklare.
  • Passion för programmering och gillar att arbeta agilt. .NET
  • C#
  • WCF
  • SQL Server

Du gillar att lära dig nya saker och också att lära ut dina kunskaper till andra. Meriterande är erfarenhet av från arbete med stora komplexa system och stora datamängder i produktionssystem.

Som person är du självgående, har lätt att samarbeta med andra är flexibel och gillar att arbeta i små och sammansvetsade team.

Vad erbjuder SAAAB dig?

SAAB Group erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i en miljö där du blir en viktig del av teamet, i ett företag där din insats syns och påverkar och du får chans att utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.

Hur söker jag denna tjänst?

I denna rekrytering samarbetar SAAB med Experis. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Thandi Schüler på telefon 0725-06 51 69 eller thandi.schuler@se.experis.com

 

Du är varmt välkommen med din ansökan!

 

Liknande jobb

Liknande jobb