Agressokompetens

Rekryterare
Tieto
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 april 2017
Stängs
den 7 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om oss

Vill du vara en del av vår nya organisation som levererar ett långsiktigt helhetsåtagande avseende Agresso till en av våra största kunder? Välkommen till Tieto! Du kommer att vara en del av vårt kundteam som ansvarar för ett stort antal system inom ekonomi, personal, webb, infrastruktur m.m.

 

Hos oss kommer du att ansvara för

Tag chansen och var med i det fortsatta uppbyggandet av vår nya organisation inom vårt kundteam. Vi levererar ett helhetsåtagande avseende Agresso till en stor offentlig organisation i Stockholm, som är i slutskedet av införandet av ett koncerngemensamt ekonomisystem (Agresso M4).  Systemet ska möjliggöra kundens visioner och mål och vi kommer som team att arbeta tillsammans för att lyckas med detta. Du kommer att spela en viktig roll i att utveckla leveransen, såväl hos kund som på hemmaplan.

Vi startade upp vårt nya uppdrag i februari i år och behöver nu komplettera med ytterligare roller framförallt som processansvarig men även som specialist alt. supportanalytiker. Vi söker personer med kompetens inom i första hand modulerna Tid och Projekt, Anläggning, Kundreskontra samt Leverantörsreskontra. Det finns inom uppdraget möjlighet till utbildning för att komplettera med kompetens inom systemområden där tidigare erfarenhet saknas.

Som processansvarig ansvarar du för en av kundens verksamhetsprocesser samt systemstödet i Agresso. Du arbetar i nära dialog med kunden samt det övriga teamet för att utveckla processen både i och utanför systemet för att kunden får den nytta som de önskar. Som specialist eller supportanalytiker har du djup kunskap inom en eller flera moduler i systemet och brinner för att lösa problem och att hjälpa kunden.

 

Din profil och erfarenhet

Vi tror att du har högskoleutbildning inom ekonomi och/eller IT, alternativt lång arbetserfarenhet av liknande uppgifter. Du har tidigare erfarenhet som konsult inom Unit4 Business World (Agresso) alternativt arbete med systemförvaltning eller på ekonomiavdelning med systemintresse. Du har ett stort driv och proaktivt arbetssätt. Har du arbetat inom offentlig sektor är det meriterande och det är ett krav för rollen att du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Det viktigaste är att du har kunden i fokus och arbetar för att användarna och beställaren ska få en god leverans. Vi arbetar tillsammans proaktivt för att hela tiden förbättra och utveckla vår leverans. Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden och du kommer att sitta på plats på vårt kontor i Stockholm samt till viss del på plats hos vår kund i Stockholm.

Du är en engagerad och öppen lagspelare med utmärkt kommunikationsförmåga i tal och skrift. Vi ser att du är proaktiv och orädd och har den självtillit som krävs för att kunna ta stort eget ansvar för ditt arbete och dina kundrelationer. Du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer till dina medarbetare och uppdragsgivare. Detta innebär att du är ödmjuk och delar med dig av dina kunskaper med dina kollegor.


Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en professionell miljö där du utvecklas i din karriär. Vårt mål är nöjda uppdragsgivare och kvalitet i våra kundleveranser. Med erfarna och professionella medarbetare som hanterar samspelet mellan verksamhet och IT har vi stor och positiv påverkan på våra kunders verksamhet.

Vi tror på att en sund balans mellan privatliv och yrkesliv i kombination med en vänlig atmosfär, vilket i sin tur skapar den frihet och kreativitet som krävs för att trivas och lyckas. Vi erbjuder dig också en arbetsmiljö där omtanke för de anställda är i fokus och det finns en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare och ledare. Följ med oss ​​och bli en del av vår framtida framgång!

 

Känner du dig inspirerad?

Vi ser mycket fram emot att höra av dig! Vänligen sänd oss din ansökan via www.tieto.com/careers, vi kommer att arbeta löpande med urvalet. Vill du veta mer, kontakta Sofia Kvarnhem på sofia.kvarnhem@tieto.com eller +46 76 138 82 18 eller Minna Haupt på minna.haupt@tieto.com.

  About Tieto

At Tieto we are a team of professionals spread across many countries who are working on the frontline of a wide range of industries. We inspire, we engage and we deliver. We have global capabilities and a strong presence where our clients need it – in the Nordics or via local delivery centres across the globe.

Are you looking for a career with a company that both challenges and cares? Welcome to Tieto. We are committed to developing enterprises and society through information technology. We believe in openness, independent thinking, and in giving our people the freedom to be their exceptional selves. We are the largest Nordic IT services company providing full lifecycle services for both private and public sectors. Our work puts us at the frontline of a wide range of industries.

We offer you the chance to make a difference and be part of the forefront of emerging businesses and technology, exchanging ideas with the best professionals. You will cooperate with colleagues in an international and evolving working environment, and increase your knowledge in a variety of areas.

We offer you a challenging position with great opportunities for professional growth. With us you will have the opportunity to directly influence your career development. If you have a good idea, people will listen to you. We believe that trust fosters freedom and creativity. Our culture is built on transparency and active sharing – a truly open environment.

Interested? We look forward to receiving your application and the opportunity to discuss with you!

 

Liknande jobb

Liknande jobb