Sogeti Sverige AB

Systemutvecklare, BizTalk, sökes till Sogeti i Nyköping!

Plats
Nyköping
Annonserat
den 10 april 2017
Stängs
den 7 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det går bra för Sogeti och vi behöver bli betydligt fler då efterfrågan på våra konsulter är stor. Efterfrågan på BI-lösningar och integration ökar i regionen och vi behöver dig som brinner för integration. På Sogeti finns kollegor med stor erfarenhet och ett nätverk som du kan bidra till och dra nytta av. Det kommer finnas stora möjlighet att påverka vår fortsatta resa inom området både internt och tillsammans med våra kunder.

Sogeti Nyköping har ett nytt och modernt kontor, centralt beläget med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och glada! Här finns stora möjligheter för dig som gillar att ta plats och utvecklas. Sogeti Nyköping präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.


Vi söker dig som:

 

  • har erfarenhet av BizTalk eller bara .Net men brinner för integration
  • är eller har ambitionen att bli certifierad inom BizTalk

Du kommer att jobba i ett integrationsteam med bred kompetens inom integrationsfrågor och spetskompetens inom BizTalk, Azure och .Net Framework.

Låter det här lockande? Tveka då inte att höra av dig redan i dag! Har du frågor? Kontakta mig, Andreas Claesson, så berättar jag mer.

Liknande jobb

Liknande jobb