Sogeti Sverige AB

Systemutvecklare, SharePoint, sökes till Sogeti i Nyköping!

Plats
Nyköping
Annonserat
den 10 april 2017
Stängs
den 7 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill bli vår en del av vårt team som SharePoint-utvecklare. Just nu letar vi efter utvecklare och arkitekter med erfarenhet av att utveckla på SharePoint-plattformen. För dig är det SharePoint som får din puls att slå lite fortare och det är det område som du vill dela och växa din kunskap inom. Hos oss på Sogeti får du många kollegor som brinner för SharePoint precis som du. Du får tillgång till dina kollegor över hela landet via vårt nationella kompetensnätverk för SharePoint-fantaster. Som person är du social, driven och gillar utmaningar.

Sogeti Nyköping har ett nytt och modernt kontor, centralt beläget med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och glada! Här finns stora möjligheter för dig som gillar att ta plats och utvecklas. Sogeti Nyköping präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.


Vi söker dig som:

 

  • har erfarenhet av att designa och utveckla SharePoint-lösningar
  • har kunskaper om Microsoft .Net

Det är ett plus om du:

  • har erfarenhet inom SharePoint online (Office 365)
  • har erfarenhet av JavaScript, HTML, CSS

Låter det här lockande? Tveka då inte att höra av dig redan i dag! Har du frågor? Kontakta mig, Andreas Claesson, så berättar jag mer.

Liknande jobb

Liknande jobb