Webbutvecklare

Rekryterare
Vagabond
Plats
Varberg, Halland
Annonserat
den 10 april 2017
Stängs
den 30 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vagabond är ett av Europas ledande skomodevarumärken med en produktion av ca 2 miljoner par skor och accessoarer årligen. Vagabonds designstudio och prototypverkstad finns på huvudkontoret i Varberg. Våra produkter tillverkas sedan i egen regi och säljs på mer än 40 marknader världen över, däribland Skandinavien, Tyskland, England, USA och Ryssland. Varumärket exponeras genom egna konceptbutiker, e-shop, shop-in-shop, varuhus och hos noga utvalda multibrandbutiker. Inom vår koncern arbetar ca 500 personer, varav 90 på det globala huvudkontoret i Varberg. Med placering i Varberg söker vi nu:

 

Webbutvecklare

I din roll som webbutvecklare ingår du i vårt business process team, som primärt hanterar utveckling av våra affärssystem och vår webb.

Vi söker dig som är webbutvecklare och som har ett eller flera större EPiServer Commerce projekt bakom dig. Du har god kännedom och kunskap om frontend-utveckling, hosting/IIS, EpiServer CMS, C#, MVC.NET och SQL Server.

Som person är du systematisk, strukturerad och brinner för problemlösning och UX. Du tycker om att arbeta agilt och har fokus på systemutveckling. Vi tror att du är en person som trivs lika bra med att jobba i grupp som enskilt och i både mindre och större projekt.

Meriterande med erfarenhet och kunskap inom: Frontend development, GIT, Azure, Software architecture, IT infrastructure, Agil Methodologies, Navision Dynamics, WebAPI, IIS, SASS/SCSS, Angular, JSON, JQuery och Ajax.

Vårt koncernspråk är engelska, vilket du är bekväm med både i tal och skrift.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, med tillträde så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan senast den 30 april genom att anmäla dig på http://career.vagabond.com

Intervjuer kommer att ske löpande. Frågor besvaras av Patrik Bramfors, Business process manager till patrik.b@vagabond.com eller Anton Hensner, Web manager anton.h@vagabond.com .

Liknande jobb

Liknande jobb