Jönköping University söker Systemförvaltare

Plats
Jönköping
Annonserat
den 10 april 2017
Stängs
den 24 april 2017
Ref:
2017/1385-221
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Högskoleservice Jönköping University är en stiftelsehögskola med tydligt profilerad verksamhet som präglas av internationalisering, entreprenörsanda och samverkan med näringsliv och offentliga verksamheter. Högskolan är organiserad som en koncern, med en stiftelse som moderorganisation och sex helägda dotterbolag. Utbildning och forskning bedrivs vid fyra fackhögskolor. Högskolan har ca 10 000 studenter, ca 800 anställda och omsätter ca 800 mnkr.

Högskoleservice är högskolans servicebolag och ett av sex dotterbolag inom stiftelsen. Inom Högskoleservice finns avdelningarna IT-service, HR och verksamhetsutveckling, bibliotek, marknad, ekonomi, campusservice samt utbildningsstöd och internationella relationer

 

Beskrivning

Till avdelningen Utbildningsstöd och internationella relationer söker vi nu en systemförvaltare.

Avdelningen för Utbildningsstöd och internationella relationer ansvarar för antagning, examen, studieadministrativa system, studie- och karriärvägledning, studenthälsan, utbildningsadministration och internationella relationer vid högskolan i Jönköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemförvaltare ingår att ansvara för införandet och förvaltningen av JU: s nya upphandlade system för digital tentamen. Projektet förväntas övergå till förvaltning höstterminen 2018.

I arbetet ingår utbildning av lärare och kollegor, systemförvaltning och utveckling gällande upphandlat system, framtagande av policy, processer, rutiner, arbetssätt, checklistor mm. I rollen som systemförvaltare är du också JU:s kontaktperson för leverantören. Du förväntas även att delta i och lära dig nuvarande tentamensprocess, inklusive arbetet med papperstentor.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med kollegor som arbetar med tentamensschema och schemaläggning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har, vad vi bedömer, som lämplig utbildning på lägst kandidatnivå. Utbildning inom digitalisering, IT-pedagogik mm är meriterande.

Erfarenhet av att ha arbetat med digitala verktyg tillsammans med lärare och studenter/elever är meriterande. Vi ser även goda kunskaper inom IKT och/eller erfarenhet av projektledning som meriterande.

Tjänsten innebär möten med nationella och internationella studenter respektive personal, vilket ställer krav på mycket god skriftlig och kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska.

Du som söker är utåtriktad, kommunikativ och tydlig samt har en god samarbetsförmåga. Du har förmågan att arbeta självständigt och drivande. Vi ser också att du är flexibel samt trivs med en varierad arbetsbelastning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

LÖN

Högskolan tillämpar individuell lönesättning, ange därför löneanspråk.

INFORMATION

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas normalt. Tillträde 2017-06-01 eller efter överenskommelse. Vi ser med fördel på om ett tidigare anställningsdatum är möjligt.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Åsa Eriksson, avdelningschef, på telefon 036-10 11 34, alternativt Daniel Lundqvist, samordnare schema och tentamen, som nås på telefon 036-10 15 37. Du kan även kontakta våra fackliga företrädare Olle Thegeby (SACO) och Tomas Axelsson (OFR/ST). Båda nås via vår telefonväxel på 036-10 10 00.

Välkommen med din ansökan tillsammans med en meritförteckning senast 2017-04-24. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt

Åsa Eriksson, 036-101134
Daniel Lundqvist, 036-10 15 37

Facklig företrädare

Olle Thegeby, SACO, 036-10 10 36
Thomas Axelsson, ST, 036-10 10 76

Sista ansökningsdag 2017-04-24.