Sogeti Sverige AB

Teamchef till Luleå

Plats
Luleå
Annonserat
den 11 april 2017
Stängs
den 28 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Jag heter Johan Erixon och ansvarar för verksamheten på Sogeti i Luleå. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Luleå på att utveckla lösningar inom Process-IT, Digitala Kanaler samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Om rollen

Då vi förändrar vår växande organisation och vår kollega Håkan tar ett större ansvar för försäljning söker vi nu en ny chef till vårt team och letar efter dig som vill ansvara för vår fortsatta satsning. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta driva vår tillväxt i Luleå. Till din hjälp har du nästan 40 grymma kollegor i Luleå, 1150 i Sverige och 25 000 (!) i världen.

Du blir en del av vår ledningsgrupp och vi ser att du kommer vara en god representant och ambassadör för Sogeti hos våra kunder och på marknaden i övrigt, samt bidra till att vi alltid levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar. Som ledare får du chansen att genomföra nya idéer i en roll som du formar tillsammans med oss utifrån dina egna styrkor.

Du kommer att ansvara för att:

  • Vidareutveckla teamet och se till att vi utvecklas i linje med marknadens behov
  • Bygga upp ditt team genom proaktiv och kvalitativ rekrytering
  • Se till att vi levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar genom att organisera en välfungerande leverans
  • Delta i säljarbetet och använda vårt globala strukturkapital för att vidareutveckla vår affär
  • Ansvara för att verksamhetens mål uppnås för teamet.


Vi söker dig som brinner för IT i alla dess former. Du bör ha en vilja att sätta en stark kvalitetsprägel på vår leverans samtidigt som du är en duktig och inspirerande ledare som drivs av att få andra att växa. Vi tror att du tidigare har haft en liknande roll, men du får gärna motbevisa det.

 

Stationeringsort är Luleå.

Sista ansökningsdag är redan 28 april. Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta mig, Johan Erixon, på tel. +46 (0) 76 8376264 eller via e-post, johan.erixon@sogeti.se.

I vår rekrytering arbetar vi för en ökad mångfald då vi tror att det är en smart väg till bra resultat och trivsel hos medarbetarna.