Sogeti Sverige AB

Testare som kan automatisering

Plats
Sverige
Annonserat
den 11 april 2017
Stängs
den 19 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

”Vi är störst inom QA i Solna, Stockholm, Sverige, Världen.”

Sogeti är den största helhetsleverantören av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster. Vi leder utvecklingen inom digital kvalitetssäkring och har samlat våra erfarna specialister, väldokumenterade processer samt en rad olika testverktyg i våra erfarna QA-team. Att vi är störst inom digital kvalitetssäkring ger oss mer än möjligheten att erbjuda mängder av spännande och utmanande uppdrag. Med vår styrka får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges och världens främsta testare/kvalitetssäkrare.

För att möta dagens och framtidens krav på digital transformation, IoT och DevOps har vi lett utvecklingen från testning till digital kvalitetssäkring vilket innefattar allt från ”Customer Journey Validation” till ”DevOps Quality enablement”, ” Zero Touch Automation” och ”Smart QA platforms”.

Sogeti och test

Sogeti är den största helhetsleverantören av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster. Vi har samlat erfarna testspecialister, Sogetis väldokumenterade testprocesser, samt en rad olika testverktyg i våra testteam.

Sogeti och test i Stockholm

Bara i Stockholm är vi över 100 medarbetare som arbetar inom vårt testområde. Det gör oss överlägset störst i huvudstaden.

Att vi är störst inom test ger oss inte bara möjligheten att erbjuda mängder av spännande och utmanande uppdrag hos kunder inom alla olika branscher. Med vår styrka får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges främsta testare/kvalitetssäkrare inom olika områden som dagligen tar del av vårt enorma E-universitet, certifierar sig och har kul på jobbet.

När vi inte diskuterar testning av boardingsystem med en indisk kollega vid morgonfrukosten så diskuterar vi resultatet av den senaste lakritsprovningen eller irriterar oss på chefens son som vann förra veckans GoCart-tävling.

Nu har du möjligheten att arbeta med över 100 likasinnade testare, bara i Stockholm, och utvecklas vidare i Solna, Stockholm, Sverige och världens största företag inom test och kvalitetssäkring. Just nu söker vi dig som kan test med kunskaper inom automatisering.

Läs mer om Maja, Alen och Henrik, testare/testledare på Sogeti och återkom till mig, Maja, för ett kortare samtal så berättar jag mer: 070-2634595 eller ansök med CV eller LinkedIn- profil, det går fortare än du tror.

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb