Telenor Inpli

Vi söker drivna och engagerade Juniora Nätverkskonsulter!

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 maj 2017
Stängs
den 17 juli 2017
Kontakta
Elisabeth Ljungqvist
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och behöver nu utöka vår organisation med juniora personer som har ett stort brinnande intresse för nätverk och vill växa in i rollen som nätverkskonsult. Teamet du kommer tillhöra bygger och utvecklar nätverkslösningar åt kommunikationsintensiva företag och organisationer. 

Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Network Services ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i dina kollegor på Network Services som är lärande, professionella och samtidigt avslappnande i sin stil och i sitt sätt att lösa problem. För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team där alla älskar att arbeta med nätverk och säkerhet. Arbetsuppgifter som teamet hanterar idag är design, felsökning, konfiguration, implementation, driftsättning, dokumentation och förvaltning. Gruppen håller sig uppdaterad inom den senaste tekniken och strävar hela tiden efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder.

Teamet arbetar idag med teknik och lösningar från fyra stora aktörer på marknaden. Aruba/HPE, Fortinet, Cisco och Juniper.

Din Profil

Din personlighet är lika viktig som din bakgrund. Rätt attityd och engagemang väger lika tungt som dina tekniska kunskaper. Du är passionerad för IT och du trivs i en arbetsmiljö som präglas av flexibilitet och samarbetsvilja. Du tar egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är social och har god förståelse för alla kunders olika behov. Det är ett krav att du utrycker dig väl i tal och skrift, i såväl svenska som engelska.

Det är meriterande om du har:

  •          Eftergymnasial utbildning
  •          Du har god kunskap och förståelse för nätverk samt dokumenterad certifiering i CCNA eller liknande
  •          B-körkort
  •          Programmeringskunskaper

Om oss!

Network Services är tillsammans med Datametrix Skandinaviens största specialist- och tjänsteföretag inom IT-infrastruktur och drift. Network Services grundades 2004 och blev i januari 2017 förvärvade av Telenorägda Datametrix. Tillsammans är vi över 450 anställda och erbjuder kundanpassade lösningar och managerade tjänster inom nätverk och IT-säkerhet samt kvalificerade konsulttjänster inom data- och telekommunikation. Vårt mål att bli bäst inom kommunikation, nätverk och säkerhet!

Network Services erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Du får dessutom arbeta med branschens mest erfarna konsulter, tekniker och säljare.

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Liknande jobb

Liknande jobb