Systemutvecklare

Rekryterare
IT-mästaren
Plats
Örebro
Annonserat
den 19 april 2017
Stängs
den 10 maj 2017
Ref:
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Örebro utökar vi nu med en Systemutvecklare

Vi söker dig som vill jobba i ett företag som befinner sig i stark tillväxt och utveckling. Rekryteringen av denna systemutvecklare är en utökning som beror på såväl ökad efterfrågan från våra kunder som ett ökat internt behov.

Du kommer att arbeta med programmering, både i kundprojekt och internt. Arbetet innebär mycket varierande uppdrag och arbetsuppgifter samtidigt som du kommer att vara delaktig i olika projekt. Du kommer att ha ett stort nätverk och samarbeta med kunder samt IT-mästarens säljare, projektledare och It-tekniker.

Vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta med programmering samt adekvat utbildning från Universitet/högskola eller Yrkeshögskola. Du måste ha god förmåga att kommunicera på svenska och engelska.

Du har goda kunskaper inom HTML5/CSS3, Bootstrap, JavaScript/Jquery, Web API och CMS-verktyg som Drupal och WordPress. Vi vill också att du har kunskaper om .Net, MS SQL, MySQL och Angular2 samt är bekväm med att arbeta i en Windowsmiljö och med Microsoft-produkter.

Vi söker dig som trivs i en verksamhet som ständigt förändras och utvecklas och där du har möjlighet att påverka. Du måste därför vara mycket engagerad och visa en stark vilja att utveckla dig själv och ditt sätt att arbeta. Arbetet ställer stora krav på din förmåga att ta initiativ och ansvar samt att samarbeta med andra människor. Du gillar problemlösning och tekniska utmaningar.

För mer information är du välkommen att kontakta teamchef; Anders Persson tel. 019-761 80 60.

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.
Ansökan, märkt ”systemutvecklare”, skickar du till jobb@itmastaren.se.

 

IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och internationella organisationer. 2016 omsatte IT-mästaren drygt 100 Mkr och har idag drygt 80 anställda. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa, skalbara, outsourcade IT-drifttjänster till företag och organisationer. Det gör vi genom en rad tjänster - från helhetstjänsten Total Outsourcing, där du betalar ett fast pris per användare och månad och kommer åt dina program och filer oavsett plats i världen, till smalare IT-drifttjänster och molntjänster. Vi är dessutom en leverantör av Internetanslutningar och andra datakommunikationstjänster.
Läs gärna mer på www.itmastaren.se

Liknande jobb

Liknande jobb