Scania IT

Data warehouse utvecklare inom Produktkvalitet

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 11 april 2017
Stängs
den 1 maj 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Quality Information är en grupp med DW-utvecklare och analytiker på Scania som arbetar med beslutstöd kopplat till kvaliteten på våra produkter. Eftersom kvalitet är ett kärnvärde på Scania är dessa resultat efterfrågade och värdefulla i hela företaget.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra DW-utvecklare, analytiker och BI-utvecklare. Tillsammans utvecklar ni ett data warehouse som stödjer både avancerad analys och utveckling av BI-lösningar.

Du kommer att ingå i en grupp med olika kompetenser och ansvar, som alltid strävar efter att leverera som ett team. Vi stöttar varandra när det behövs. För att lyckas i tjänsten, kan du inte glömma helheten samtidigt som du tar ansvar för ditt eget arbete.
Du kommer att ansvara för;
• utveckling och monitorering av dataintegrationer
• analys, modellering, utveckling och implementation av ETL- flöden med bra prestanda, spårbarhet, förvaltningsbarhet och säkerhet
• att följa utvecklingen av ny teknik och nya metoder som kan förbättra vår dataplattform

Din profil
Du har en akademisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå inom system- eller datavetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kommunicerar flytande på engelska i såväl tal som skrift.

Du är som person nyfiken, har utmärkt problemlösningsförmåga och ett genuint intresse att utvecklas i rollen som DW-utvecklare.

Du har;
• djup kunskap inom SQL Server och SSIS
• fördjupad förståelse av datalager och ETL-koncept
• erfarenhet av big data teknologier som Hadoop
• erfarenhet av BI-applikationer

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information
Kontakta Björn Andersson, 08 553 506 89

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Liknande jobb

Liknande jobb