CGI

Internet of Things (IoT) inom infra, Skellefteå

Rekryterare
CGI
Plats
Skellefteå
Annonserat
den 12 april 2017
Stängs
den 1 augusti 2017
Kategori
Ledning, Säkerhet
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI söker en blivande expert inom området Internet of things (IoT) för att stärka CGIs erbjudande och utveckling av tjänster inom IoT.Du kommer ett ingå i CGIs rikstäckande team av IoT tekniker och arkitekter med mål att utveckla och sälja CGI's erbjudande tillsammans med dina härliga kollegor. I rollen kommer du att få vara delaktig hos kund både i projektform men även som säljstöd i nära samarbete med tekniker CGIs IoT-gruppering.

För att lyckas i rollen så bör du brinna för ny teknik, vara självgående och utåtriktad.

Vi ser gärna att du har:

 • En akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande.
 • Utvecklarbakgrund samt arbetat 4-6 år som arkitekt eller annan liknande roll
 • Behärskar några av dem stora utvecklingsspråken (tex. Java, Scala, C++, Ruby)
 • Erfarenhet av molnlösningar så som Amazon AWS och Microsoft Azure
 • Erfarenhet av Big Data lösningar så som Hadoop, NoSQL och Cassandra
 • God förmåga att uttrycka sig genom tal och skrift, både Svenska och Engelska
 • Erfarenhet av IP nätverk är fördelaktigt
 • Erfarenhet av M2M och IoT är meriterande


Som person bör du ha goda ledaregenskaper, god problemlösningsförmåga. Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera kvalité. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.

Sist men inte minst - du vill fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

För mer information, kontakta gärna be.nilsson@cgi.com.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • English
 • Java
 • Microsoft Azure
 • Swedish