CGI

Dokumentutvecklare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 april 2017
Stängs
den 1 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI söker ytterligare en dokumentutvecklare med gedigen erfarenhet av produkterna inom GMC Inspire (tidigare PrintNet T). Vi söker dig som är intresserad av att utveckla lösningar för dynamisk kundkommunikation via bl.a. print, eFaktura, arkiv, digitala brevlådor och eMail.

Marknaden för dynamisk digital kommunikation med omvärlden växer och förändras snabbt. Vill du vara med i ett växande team och uppbyggnaden av en modern tjänst för att möta dessa krav? Rollen som dokumentutvecklare är ofta varierande och innebär mycket eget ansvar för planering och genomförande. Arbetet sker mestadels från vår utvecklingsavdelning med placering i Stockholm. Men vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder samt övriga lokalkontor på flera orter i Sverige vilket gör att denna tjänst inte har krav på placeringsort Stockholm.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad, lösningsorienterad och nyfiken. Som person bör du vara social och utåtriktad och gilla att jobba i grupp med övriga utvecklare.

Som dokumentutvecklare kommer du ansvara för olika arbetsuppgifter inom ramen för vår tjänst Document Processing. Främst utveckling av våra kunders transaktions och affärsdokument avseende layout och distribution. Men även vidareutveckling/förbättring av våra tjänster som är baserad på produkterna inom GMC Inspire. Arbetet sker både individuellt och i projekt.

Krav:

Du bör ha en djup kunskap inom GMC Inspire

Merit:

  • .NET
  • AFPDS
  • Windows Server


Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för kunden och/eller tjänsten. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

För mer information, kontakta gärna Jens Bylund, +46 70 3460302.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • .NET
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Swedish
  • Wintel/Windows Server

Liknande jobb

Liknande jobb