CGI

Team Product Owner IFO - Treserva

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 12 april 2017
Stängs
den 6 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetar du idag som verksamhetsutvecklare, systemförvaltare eller liknande inom IFO-området samt har stort intresse av att vilja påverka och utveckla stöd till verksamhet så passar du som ”handen i handsken” för denna tjänst.

Treserva är ett av de modernaste och framgångsrikaste omsorgssystemen på marknaden, inriktat mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Det är områden som ständigt debatteras och där det hela tiden krävs mer och ny teknik. Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 90-tal personer och vi söker nu en driven Team Product Owner (TPO) inom IFO för att fortsätta vidareutveckla vårt system Treserva.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stöttar varandra och har en positiv stämning. Här får du arbeta inom ett mycket expansivt område med stor uppmärksamhet från stat, kommun och alla medborgare som alla vill att vi hjälper våra svenska kommuner att förbättra och effektivisera deras verksamheter. Vi har idag ca en tredjedel av landets kommuner som kunder och siktar på att växa!

Som TPO ingår du i Produkt-gruppen där planerna sätts för hur det framtida Treserva® ska utvecklas. Arbetet omfattar omvärldsanalys, kontakter med olika intressenter, skapande av visioner samt konkretisering av dessa. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens behov och processer för att ta fram lösningar i Treserva som stödjer kunden i deras dagliga verksamhet. Huvudfokus för TPO är att hanterar ett eget utvecklingsteam. Du blir team produktägare för ett antal moduler, i detta fall företrädesvis inom IFO-området och förvaltar dem utifrån ett livscykelperspektiv. Som person är du drivande och med stort verksamhetsintresse. Förutom analysering och kartläggning av kundkrav kommer du att arbeta tätt med din utvecklingsgrupp för att säkerställa en optimal leverans. Du blir experten på hur modulen ska användas i Treserva. Utifrån det kommer du att arbeta med allt från att skapa och konkretisera visioner inom området, presale mot kunder, utreda felaktigheter och testa samt utbilda supportverksamheten & konsulter.

All utveckling sker i enlighet med SCRUM och andra agila utvecklingsmetoder. Vi är en decentraliserad organisation med medlemmar på flera orter i Sverige samt i Indien. Vi har flera parallella utvecklingsteam och de består av medlemmar både från Sverige och Indien.

Du har relevant högskoleutbildning, som socionom eller motsvarande kompetens och har arbetat i en eller flera kommuner inom kommunal omsorgsverksamhet med en djup kunskap inom verksamhetsområdet individ och familjeomsorg. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar och ska också ha arbetat med och vara väl insatt i vårt system Treserva och hur det konfigureras. Du behöver inte ha arbetat som TPO tidigare, utan kommer att få stöd och vägledning in i din nya roll och kring utveckling i enlighet med SCRUM.

Du är social och har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du analytisk i ditt tänkande och kan jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor såväl som att ingå i ett teamarbete. Affärsmässighet är en självklarhet som genomsyrar allt arbete. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på engelska och på svenska.

Tjänsten kan ibland medföra resor. Placeringsort är i första hand Göteborg eller Stockholm, men andra orter kan eventuellt också vara möjliga.

För mer information eller frågor, kontakta:
Joakim Regnstrand, Product Owner Treserva®, tel 031-762 75 94.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • System Administration

Liknande jobb

Liknande jobb