CGI

Kundtjänstmedarbetare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 april 2017
Stängs
den 22 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bank and Card Services är en enhet inom CGI som tillhandahåller bank- och kortrelaterade tjänster för våra Nordiska kunder. Vi behöver nu förstärka vår kundtjänstgrupp med en vikarie. Vikariatet är på 6 månader med ev möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som är intresserad av service och kundkommunikation. Hos oss får du arbeta i ett team som gemensamt jobbar för kundens positiva upplevelse.

Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande samtal och mail från våra kortkunder, svara på frågor som rör kredit- och betalkort, ta hand om kortspärrar, hantera kontofrågor och liknande. Du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter som granskning och upplägg av nya ansökningar, ändringar på befintliga konton samt bedrägeribevakning. I tjänsten ingår att med stort kundfokus jobba med våra kunder och att vara delaktig i att utveckla verksamheten tillsammans med resten av gruppen. Vi jobbar gemensamt för att vi ska nå våra kundåtaganden och mål.Som person är du ansvarstagande, initiativrik och serviceinriktad. Du sätter kundservice i fokus i ditt arbete och förstår vikten av mycket goda kundrelationer. Du brinner för service och för att ge kunderna det lilla extra men även för att tillsammans med dina kollegor utveckla gruppens arbete.

Du ska ha erfarenhet av kundtjänstarbete eller annan direktkontakt med kunder och ha arbetat i bank- och finans eller kortbranschen tidigare. Du ska också ha sinne för siffror samt kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

För mer information, kontakta gärna Kristina Hult, Customer service manager, +46 8 5176 7346.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Bank Cards
  • Banking
  • Communication (Oral/Written)
  • Customer Service & Support
  • English
  • Finance
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb