Sogeti Sverige AB

Är du en driven Testledare inom IT

Plats
Gävle
Annonserat
den 13 april 2017
Stängs
den 12 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker testledare!

Sogeti är ett av Sveriges största IT-konsultföretag och levererar högkvalitativa IT-tjänster på den lokala marknaden. Sogeti är rankade etta bland IT-företagen i Universums undersökning över ”Sveriges bästa arbetsgivare” där medarbetare själva fick utvärdera sina arbetsgivare. I Sverige har Sogeti 1 150 anställda på 21 orter och i Gävle är vi i behov av fler duktiga testledare.

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av testledning och verifiering av mjukvara i olika typer av verksamheter. Du kommer att ingå i vårt erbjudande där vi hjälper våra kunder att utvärdera, förändra och förbättra sin organisation med en strukturerad testning. En tydlig och väl använd testprocess höjer inte bara kvaliteten utan ger ökad affärsnytta i många aspekter såsom ökad spårbarhet, kontroll och mindre ledtid.

 

Du ska hjälpa våra kunder att uppnå dessa fördelar och därför har du erfarenhet av att utvärdera olika typer av testning gentemot ett projekts eller en organisations behov.

Du har erfarenhet av att genomföra både utvärderingar och agera rådgivare likväl som att du kan leda ett fullskaligt införande av en teststrategi i organisationen. Du vet att detta kräver processmässiga förändringar på alla nivåer i organisationen och du kommer att hjälpa våra kunder med denna förändring. Självklart har du gedigen praktisk erfarenhet av att ha arbetat med olika testverksamheter och kännedom om marknadens olika testverktyg.

Du kommer i första hand arbeta som konsult i våra olika kundåtaganden men du ska även ha en entreprenör i dig och kunna hjälpa till i vår affärsutveckling inom Sogeti. Troligen arbetar du redan i denna roll idag men känner att det är dags att utvecklas ännu mer.