Web Developer, IT

Rekryterare
Viking Line
Plats
Mariehamn, Åland (FI)
Annonserat
den 18 april 2017
Stängs
den 5 maj 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Viking Line Abp är ett börsnoterat aktiebolag och det marknadsledande varumärket i passagerartrafiken på Östersjön med trafik mellan Finland, Åland och Sverige samt mellan Finland och Estland. Koncernen bedriver trafik med åtta fartyg och omsätter ca 520 miljoner euro. Den årliga trafikvolymen uppgår till drygt 6,5 miljoner passagerare och ca 132 000 fraktenheter. Antalet årsarbetsplatser är ca 3000.

IT verksamheten inom Viking Line styrs från Mariehamn där vi sitter centralt i nyrenoverade lokaler. Företagets verksamhet pågår 24/7 och driftsäkra lösningar är av största vikt.

Till IT funktionen i Mariehamn söker vi nu för tillsvidareanställning


Web Developer

Till vår utvecklingsavdelning söker vi en engagerad webbutvecklare med fokus på frontend. Tillsammans de övriga i scrum teamet kommer du att arbeta med utveckling och underhåll av våra webbplatser inklusive online bokning. Vi söker dig som kan webbteknik och java-programmering. Har du dessutom intresse för UX och UI Design är det ett plus. I vår utvecklingsmiljö använder vi bl.a. IntelliJ, Eclipse, Git och Atlassians produkter som verktyg.

Arbetet förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten ger Systems Manager Jan Helin per e-post: jan.helin@vikingline.com eller telefon +358-(0)18-27000

Registrera din ansökan med CV och löneanspråk senast 5.5.2017 http://www.vikingline.com/sv/Sok-jobb/I-land/

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.