Sogeti Sverige AB

Digital Projektledare

Plats
Sverige
Annonserat
den 19 april 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara del i att ta de stora företagen genom sina digitala transformationsresor, och ibland givetvis även mindre företag? Kan du leda app- och webbteam på den här resan? Har du koll på vilka utmaningar man ställs inför när man driver projekt relaterade till utveckling av digitala lösningar? Bra! Då är det dig vi söker!

Vi behöver bli fler i våra digitala team ! Inom den digitala enheten på Sogeti i Stockholm har vi två digitala team som arbetar tight tillsammans, mobiltetsteamet och webbteamet. Teamen består av strateger, projektledare, apputvecklare, designers, digitala arkitekter och utvecklare. Inom webbteamet är det stort fokus på SharePoint och EPiServer. Vilket team som du kommer ingå i beror till stor del på ditt eget intresse.

Som projektledare arbetar du med projektledning, kravledning, utredningar, förstudier, app- och webbutveckling. Här lär du dig olika branscher och får bred erfarenhet, i ett globalt företag med stor möjlighet till konstant utveckling.

Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår webb!


Krav

 

  • Minst 3 års erfarenhet av projektledning inom webb- och/eller apputveckling.
  • Universitets- eller högskoleexamen
  • Erfarenhet av projektledning och metoder som används inom projektledning/IT-projekt, exempelvis Scrum.
  • Du känner starkt för att arbeta som konsult samt är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och affärer.
  • Flytande svenska i tal och skrift


Meriterande:

  • Certifierad projektledare inom någon metodik.
  • Erfarenhet som ScrumMaster.

Liknande jobb

Liknande jobb