CGI

Business Consultant to Raindance Support, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 20 april 2017
Stängs
den 3 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Business Analyst och Supportmedarbetare med ekonomibakgrund
Du kommer att arbeta både med avancerad support inom inköp/ehandel och med löpande utveckling av systemet. Du ingår i en arbetsgrupp om totalt cirka 45 supportmedarbetare och utvecklare. Det är en grupp med fokus på nytänkande och utveckling.

Som Business Analyst och supportmedarbetade med ekonomikunskap kommer du att arbeta med support och utveckling av Raindance som är ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder i Sverige och Finland. Raindance olika moduler innehåller bland annat fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning, anläggningsredovisning, beställning/inköp, tid och projekt samt e-fakturering. Kunderna finns främst inom offentlig verksamhet, men också inom privat näringsliv.Du kommer arbeta parallellt som Business Analyst och med support där varje roll utgör ca 50% av tjänsten. I supportdelen kommer du att arbeta med second line support gentemot CGI's kunder. Du hanterar ärenden av mer komplicerad karaktär som slussats vidare till dig, du kommer att lösa dem med hjälp av din ekonomibakgrund tillsammans med utbildning som du får på plats.

I rollen som Business Analyst arbetar du kontinuerligt med utveckling av systemet och framtagande av vår nya generations delsystem. Du arbetar tillsammans med ett team enligt SCRUM-metoden. Vi tror att du med ekonomi- alternativt inköpsbakgrund kommer att kunna bidra med kunskap och idéer för att bidra till ett funktionellt och användarvänligt system.

Som nyanställd kommer du att få en introduktion där du går bredvid en kollega som har samma roll idag.Vi söker dig som är högskoleutbildad inom ekonomi. Arbetslivserfarenhet inom ekonomi- eller inköpsdelar kan vara till fördel.

Som person gillar du att kunna påverka. Du trivs när du får vara med i utveckling och effektivisering av processer. I och med att du arbetar med processer och med system är det viktigt att du arbetar strukturerat och tydligt. Tydligheten speglar sig även i din kommunikation där du har lätt att få andra att förstå. För att kunna utveckla och effektivisera processer ser vi även att du är initiativtagande och problemlösande, du trivs att arbeta i en roll där du får tänka nytt och analysera problem. Vidare arbetar du i team vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga och en balans mellan att våga ta plats samtidigt som du är lyhörd.

För mer information, kontakta gärna:

Ulrica Svärd, ulrica.svard@cgi.com, 0703-155441

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Accounting
  • Communication (Oral/Written)
  • Finance
  • Problem Solving/DecisionMaking

Liknande jobb

Liknande jobb