CGI

Administratör, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 april 2017
Stängs
den 14 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trivs du i en utmanande roll som kräver att du kan ha många bollar i luften? Är du lyhörd och trivs i en roll där ingen dag är den andra lik? Har du erfarenhet som administratör? Om du svarat ja på dessa frågor kan du vara den vi söker!Som administratör kommer du att vara ett administrativt stöd för våra konsultchefer. Du kommer att hjälpa till och stötta administrativt i det dagliga arbetet samt delta på eventmang i marknadsföringssyfte. Du kommer även att arbeta administrativt med ramavtal. Utöver detta kommer du att administrera våra interna processer inom exempelvis inköp, fakturering och kundprojekt samt stötta i onboardingprocessen vid nyanställningar.För att lyckas i denna roll ska du ha en akademisk examen. Du ska vara noggrann och lyhörd. Då arbetsuppgifterna och tempot är varierande krävs det att du är självgående och är duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du drivs av att hjälpa andra och är prestigelös. Vi söker dig om är strukturerad och initiativrik med god analytisk förmåga. Du ska tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig sektor.


För mer information, kontakta gärna:

Hanna Eklund, 073 821 92 24 eller hanna.eklund@cgi.com.

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Administrative Support
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Recruiting/Staffing
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb