Systemutvecklare

Plats
Stockholms län
Annonserat
den 17 april 2017
Stängs
den 16 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Zenicor Medical Systems AB är idag ett av Sveriges ledande medicintekniska företag inom hjärtdiagnostik och strokeprevention. Zenicor bedriver egen forskning och utveckling. Vår produkt Zenicor-EKG är en enkel och effektiv utrustning för diagnostik av patienter med hjärtarytmier. Flera pågående forskningsprojekt bedrivs tillsammans med Karolinska Institutet och flera andra forskningscentra. Målsättningen är att fortsätta utveckla lösningar som befinner sig i framkant när det gäller forskning och konkurrenskraft - nationellt och internationellt.

 

Vi är inne i en expansiv fas och söker  en nyfiken och driven systemutvecklare som vill vara med att ny- och vidareutveckla våra framtida lösningar inom web, mobilitet och databaser. Du trivs med att arbeta i ett tight team med korta beslutsvägar och i nära samarbete med verksamhet och kunder.

Som systemutvecklare kommer du att ha en central och ansvarsfull roll i utvecklingen av Zenicors medicintekniska system. Du kommer att arbeta i hela utvecklingskedjan från systemdesign och kravställning till programmering, testning och produktionssättning.

I rollen ingår också att vara delaktig tillsammans med kund och säljare för att definiera behov och krav samt lösningar. Det är därför viktigt att du trivs i att presentera och diskutera idéer internt och med kunder. Du kommer att få stort utrymme för egna idéer och behöver känna dig trygg i att driva idéerna från start till mål.

Vi välkomnar dig till ett innovativt och entreprenörsdrivet företag där du får utlopp för din förmåga och vilja att ta egna initiativ. Du är liksom vi engagerad och har ett stort intresse att lära dig nya saker och tycker om att arbeta i en organisation med korta beslutsvägar och högt i tak. Hos oss kommer du känna att dina idéer värdesätts och kan ta form i produkter för patientens bästa.

Vi tror att du kommer lyckas bäst om du:

  • har kunskap inom Linux, Windows server och mobila plattformar
  • känner dig bekväm med att använda Java
  • har erfarenhet av MySQL och olika ramverk för webbapplikationer, ex Struts 2, Hibernate
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • är en analytisk och nyfiken person med stort driv

Anställning tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Stockholm. Resor kommer ingå i arbetet.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi på Zenicor med Experis IT. Vid frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta Pia Holmberg, pia.holmberg@se.experis.com, 08-508 954 04 alt 0703-14 68 66.

Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten - här.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast 28 maj 2017.

Liknande jobb

Liknande jobb