Sogeti Sverige AB

Nyckelspelare inom SharePoint

Plats
Umeå
Annonserat
den 21 april 2017
Stängs
den 12 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu flyttar vi till nya fräscha lokaler på Umestan och behöver förstärkning inom SharePoint!


Arbetsuppgifter

Här är en unik möjlighet att bli centralfigur inom vår Sharepointaffär för norra Sverige, en once in a lifetime möjlighet att, i det mest framgångsrika IT-konsultföretaget, ta plats och driva vår Sharepoint-affär till nya nivåer.

Som nyckelspelare med inriktning mot SharePoint kommer du att arbeta med arkitektur, design och utveckling av lösningar baserade på SharePoint hos alla de stora bolagen och organisationerna här. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av SharePoint, och som har stort intresse för moderna webblösningar, som söker spännande, utmanande uppdrag och brinner för att utvecklas tillsammans med andra.

Vårt team här i Umeå är nyfikna, drivande, engagerade och har högt i tak och trevligt i fikasoffan. Vi har en bred kompetens inom SharePoint men är i behov av ytterligare nyckelspelare.
Vi är en del av ett rutinerat och rikstäckande SharePoint-nätverk inom Sogeti Sverige.

Hos oss har du verkligen möjlighet att utvecklas genom spännande uppdrag och erfarenhetsutbyte med kompetenta kollegor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom följande områden:

  • SharePoint
  • Office 365
  • ASP.NET/C#
  • Azure
  • HTML/CSS/jQuery

Har du även universitets- eller högskoleutbildning? Är du en positiv, utåtriktad, nyfiken och drivande lagspelare som vill vara med och fortsätta utveckla Sogetis verksamhet i Umeå?

Tveka då inte att skicka in din ansökan. Önskas ytterligare information så ring mig, Jan Bidner, Teamchef för Digitala kanaler i Umeå på 072-2149913. Vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till nya kontoret på Umestan!