Javautvecklare till Tyringekonsult AB

Rekryterare
Experis
Plats
Skåne län, Hässleholm, Kristianstad, Malmö
Annonserat
den 20 april 2017
Stängs
den 24 april 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Du kommer att jobba inhouse som javautvecklare tillsammans med andra utvecklare och kollegor på Tyringe Konsult AB! På Tyringekonsult AB kommer du jobba med engagerade utvecklare och andra kollegor i en rolig och utmanande miljö. Tyringekonsult AB har utvecklat och levererat applikationer för EDI och integration inom olika branscher sedan 1985. Vi tillhandahåller kostnadseffektiva lösningar som hjälper våra kunder att integrera och utbyta affärsinformation på ett effektivt sätt. Läs mer på www.tyringe.com.

Du kommer jobba nära dina kollegor som har olika roller, allt från säljare, verksamhetskonsulter, specare, testare samt personal i supporten. Uppdraget för dig innebär att  jobba med vidareutveckling samt underhåll av Tyringekonsults interna plattform för integration och utbyte av affärstransaktioner. Användaren jobbar i ett webbgränssnitt och systemet är tillgängligt som molntjänst.

Vi ger dig frihet i din roll samt erbjuder dig vara delaktig i flera olika projekt och det finns stor möjlighet att påverka och få möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Din placeringsort är antingen på vårt kontor i Tyringe eller i Malmö.

Din profil:

Vi söker dig som är en duktig Javautvecklare med intresse av webbutveckling. Du är antingen i början av karriären eller har arbetat några år med likande arbetsuppgifter, vi lägger stor vikt på din personlighet i denna rekrytering och ditt intresse av att vilja jobba med oss. Du har en kreativ läggning, som hjälper dig att skapa optimerade lösningar med hög kvalité. Du gillar att lösa problem och tar det som en utmaning. För att klara rollen som utvecklare hos oss ser vi att du i första hand har erfarenhet inom Java, SQL och HTML. Andra meriterande kunskaper är Wicket, Javascript, CSS och XML. Mycket meriterande med erfarenhet av processutveckling av dokumentflöde inom tullager, tulldokument, handel, automotive, transport eller bygg.

Låter detta som nästa karriärsteg för dig? Då vi håller intervjuer löpande ber vi dig skicka in din ansökan redan idag. För frågor vänligen kontakta Sophie Dalebjer 040 660 63 33. 

 

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb