Telenor Inpli

Vi söker en Senior nätverkskonsult inom säkerhet och brandväggar

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 juli 2017
Stängs
den 24 augusti 2017
Kontakta
Elisabeth Ljungqvist
Kategori
Säkerhet
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och behöver nu utöka vår organisation med en senior nätverkskonsult med fokus på säkerhet och brandväggar till vår verksamhet i Stockholm.

Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Network Services ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i dina kollegor på Network Services som är lärande, professionella och samtidigt avslappnande i sin stil och i sitt sätt att lösa problem. För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

I rollen som senior nätverkskonsult inom säkerhet och brandväggar kommer du att arbeta både på längre och kortare uppdrag ute hos kund. Du kommer att ansvara för framtagning av design, konfiguration, implementation, driftsättning, dokumentation och förvaltning av säkerhetslösningar hos våra viktigaste kunder.

Din profil

Du har minst 4-6 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen varav minst tre år inom säkerhet. Under dessa år har du förslagsvis jobbat med drift, installation och support av LAN/WAN miljöer. Det är meriterande om du har erfarenhet att presale och design. För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med marknadsledande säkerhetsprodukter, så som ex Clearpass, Fortinet, Checkpoint, Cisco eller Juniper.

Sannolikt har du erfarenhet av en eller flera av nedanstående områden:

  • Design och implementation av säkerhet i nätverk
  • Säkerhet inom trådlösa och trådade nätverk
  • Next generation firewall
  • Access Management, tex clearpass och ISE
  • Radius
  • Switching och routing

Körkort och flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vidare ska du ha stor förståelse för systemintegration och vana att presentera lösningar och hålla workshops för kund. Du kan på ett enkelt sätta dig in och förstå kundens behov och utmaningar.

Som person är du positiv, driven och engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder. Du är vidare flexibel och anpassningsbar och du sätter dig snabbt in i nya miljöer. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, lösning- och problemfokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet.

Om oss

Network Services är tillsammans med Datametrix Skandinaviens största specialist- och tjänsteföretag inom IT-infrastruktur och drift. Network Services grundades 2004 och blev i januari 2017 förvärvade av Telenorägda Datametrix. Tillsammans är vi över 450 anställda och erbjuder kundanpassade lösningar och managerade tjänster inom nätverk och IT-säkerhet samt kvalificerade konsulttjänster inom data- och telekommunikation. Vårt mål att bli bäst inom kommunikation, nätverk och säkerhet! 

Network Services erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Du får dessutom arbeta med branschens mest erfarna konsulter, tekniker och säljare

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Liknande jobb

Liknande jobb