Sogeti Sverige AB

Arkitekt/Lead developer inom Digitala Kanaler (C#/.Net, Xamarin, Episerver, Azure)

Plats
Sverige
Annonserat
den 24 april 2017
Stängs
den 20 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker två arkitekter som uppskattar hantverket och vill ligga i teknikens framkant och inte är rädda för att kavla upp armarna och skriva kod. Du skall vara skolad i C# .Net och hela Microsofts verktygskedja. Alla är olika, vissa föredrar fronend arbete med XAML och olika JS ramverk, andra föredrar backend (EPi/C#) och andra kan helt enkelt inte bestämma sig och kallar sig fullstack. Vissa vill hellre bygga appar eller kodar molnlösningar, doesn´t matter.

I arbetsuppgifterna ingår att:

 • utveckla morgondagens webblösningar alternativt appar (helst både och)
 • se till att våra befintliga kunders lösningar fungerar som de ska och ständigt förbättras
 • bidra till en fortsatt positiv utveckling för teamet
 • som en del av vår arkitektgrupp vidareutveckla våra referensarkitekturer och vårt sätt att arbeta, DevOps etc.

Tjänsten ställer stora krav på självständighet och förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor. Arbetet bedrivs både in-house från vårt kontor i Helsingborg eller Malmö, samt ut på plats hos våra kunder. Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag. Just nu har vi en bra pipeline av spännande stora webbprojekt.

Du vill ständigt utvecklas, självständigt och tillsammans med teamet. Det är viktigt att du har stort intresse för teknik och mjukvaruutveckling och håller dig uppdaterad inom området.

Du kommer ingå i ett team som fokuserar på Digitala Kanaler, där vi utvecklar lösningar för e-handel, externa webbplatser, intranät och mobilitet. I teamet ingår projektledare, webb-strateger, art directors, interaktionsdesigners, arkitekter och utvecklare.

Känner du att du identifierar dig med något ovan, så tveka inte att hör av dig.

Vi växer så det knakar och har en spännande tillväxtresa framför oss. Till dessa tjänster söker vi dig som arbetat ett par år som arkitekt tidigare.

 

Det är meriterande om du har:

 • relevanta certifieringar
 • erfarenhet av MVC och SQL
 • erfarenhet av agila projektramverk, ex Scrum
 • erfarenhet av frontend-utveckling (HTML5, CSS3, AngularJS, JavaScript, JQuery, React…)
 • jobbat med EPiServer eller andra Microsoft baserade CMSer
 • byggt moderna webblösningar på Azure
 • erfarenhet av att jobba på ett konsultbolag

Vid ansökan, beskriv de uppdrag och projekt som du har varit involverad i. För var och ett, beskriv vilken roll du har haft och vilka tekniker och miljöer som har varit aktuella. Länk till GIT-hub eller liknande är alltid välkommet.

Liknande jobb

Liknande jobb