CGI

Treserva Functional Analyst - Senior, Stockholm eller Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 april 2017
Stängs
den 17 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetar du idag som verksamhetsutvecklare, systemförvaltare eller liknande inom IFO-området eller äldreomsorg samt har analysförmåga så passar du som ”handen i handsken” för denna tjänst.

Treserva är ett av de modernaste och framgångsrikaste omsorgssystemen på marknaden, inriktat mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Det är områden som ständigt debatteras och där det hela tiden krävs mer och ny teknik. Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 90-tal personer och vi söker nu en driven Functional Analyst för att förstärka vår support grupp med.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stöttar varandra och har en positiv stämning. Här får du arbeta inom ett mycket expansivt område med stor uppmärksamhet från stat, kommun och alla medborgare som alla vill att vi hjälper våra svenska kommuner att förbättra och effektivisera deras verksamheter. Vi har idag ca en tredjedel av landets kommuner som kunder och siktar på att växa!Som Functional Analyst ingår du i Support-gruppen där kundernas funktionella problem analyseras. Arbetet omfattar analys av kundincidenter, framtagning och beskrivning av lösningar, kontakter med olika intressenter inom organisationen och våra kunder. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens problem för att i slutändan kunna ta fram förslag på lösningar. Du kommer att ingå i en grupp med andra Treserva kunniga medarbetare som jobbar med liknande arbetsuppgifter som ett team. Som person är du drivande och med stort analysförmåga. Förutom analysering kommer du att arbeta tätt med utvecklingsgruppen för att säkerställa att konstaterade systemfel åtgärdas.

Vi är en decentraliserad organisation med medlemmar på flera orter i Sverige samt i Indien. Vi har flera parallella utvecklingsteam och de består av medlemmar både från Sverige och Indien.Du har relevant högskoleutbildning, som socionom eller motsvarande kompetens och har arbetat i en eller flera kommuner och inom kommunal omsorgsverksamhet med en djup kunskap inom verksamhetsområdet individ och familjeomsorg eller äldreomsorg. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar och ska också ha arbetat med och vara väl insatt i vårt system Treserva och hur det konfigureras.

Du är social och har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du är analytisk i ditt tänkande och kan jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor såväl som att ingå i ett teamarbete. Affärsmässighet är en självklarhet som genomsyrar allt arbete. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på engelska och på svenska.

Placeringsort är i första hand Göteborg eller Stockholm.

För mer information, kontakta gärna:
Oliver Torlo 0733981215.

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Analytical Thinking
  • Business Development
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Swedish
  • System Administration

Liknande jobb

Liknande jobb