CGI

Driven konsultchef med fokus på tillväxt

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 24 april 2017
Stängs
den 18 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en konsultchef för fortsatt utveckling av våra affärer i Sundsvall och Härnösand. Vi har under det senaste året fått tilldelning på flera nya avtal och samarbeten inom vår region. För att fortsätta den positiva utvecklingen är det nu dags att ta nästa steg och vi behöver en driven ledare till. Vi söker dig som vill jobba operativt med både leveransstyrning, personal och försäljning liksom strategiskt viktiga frågor för vårt företag och vår region.

Du är en affärsmässig och drivande ledare med stark vilja att utveckla såväl kundens verksamhet som vår. Kommunikation, positivitet och lösningsorientering i kombination med affärsmannaskap är viktiga egenskaper. Du kan, och har ett stort engagemang för att, hitta kreativa idéer och innovativa utvecklingsmöjligheter tillsammans med våra kunder.

Du har direkt personalansvar och ditt team består av ca 15-20 personer där du coachar stöttar så att karriärsutvecklingen för varje teammedlem blir på bästa sätt och i linje med marknadens behov.

Du ingår i den lokala ledningsgruppen som tillsammans arbetar för att vi uppnår våra mål och driver en lönsam verksamhet.

I rollen driver du sälj- och leveransprocesser för det område du ansvarar för. Du hanterar försäljningen till inarbetade kunder och ansvarar för att utveckla försäljningen till potentiella nya kunder, och nya områden hos befintliga kunder. I det ingår bl a byggande av affärsrelationer, driva nya affärsmöjligheter, driva upphandlingar/offerter och hantera förvaltning av befintliga kontrakt. I leveransprocessen handlar det om att säkerställa och kvalitetssäkra pågående leveranser. Egen drivkraft och förmågan att bygga nätverk är viktig, liksom ett gott affärssinne och förståelse för kundens utmaningar både på IT- och verksamhetssidan. Att vara proaktiv och kunna "ligga steget före" är andra förmågor som efterfrågas.Rollen innebär att du har egna kundkontakter, med ansvar för hela processen - från erbjudande till fakturering samt driver ett eget team ur ett coachande perspektiv med ett starkt kund- och säljfokus.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva affären och gruppens utveckling framåt. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och får möjlighet att arbeta i ett jämställt, positivt och engagerat team. Där fokus ligger på strategiska-, så väl, som operativa frågor och vidareutveckling av en framgångsrik verksamhet. Du arbetar i huvudsak på den lokala marknaden och kan också ha hela CGI:s marknad som arbetsfält, med bl a nationella- och internationella kunder och nätverk. Placeringsort är Sundsvall, resor är vanligt förekommande.Vi söker dig som är drivande, stimuleras av förändringsarbete och vill jobba med både sälj och leverans samt som ledare för ett team. Du är en affärsmässig ledare, med starkt eget driv, som brinner för att utveckla såväl kundens verksamhet som vår. Kommunikation, positivitet och lösningsorientering i kombination med affärsmannaskap är viktiga egenskaper. Du kan, och har ett stort engagemang för att, hitta kreativa idéer och innovativa utvecklingsmöjligheter tillsammans med våra kunder och våra egna team.

Det är meriterande om du har:
• dokumenterad erfarenhet som säljare/ledare inom offentlig sektor
• erfarenhet av både sälj- och leveransprocess
• ett administrativt "sinne" och förmåga till struktur samt "ordning-och-reda"
• arbetat med ekonomiskt ansvar och ta-betalt-processen
• erfarenhet från personalansvar

För ytterligare information eller frågor kontakta veronica.lofberg@cgi.com.

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Administrative Support
 • Business Analysis
 • Communication (Oral/Written)
 • Contract Management
 • Delivery Management
 • Financial Management
 • Human Resources
 • Leadership
 • Mentoring/Coaching
 • People Management
 • Procurement